Truien met korte rits

    Sweaters, fleecetruien, tricot jassen, hoodies en polosweaters - bij MASCOT vindt u een uitgebreide selectie truien met korte rits met verschillende diktes en van verschillende materialen. Truien met korte rits zijn erg geschikt wanneer u een gesloten trui zoekt, maar de trui van boven wel wilt kunnen aanpassen aan de temperatuur en het weer.

    Met dezelfde functionaliteit die u gewend bent van uw werkjas

    Veel van de populaire collecties van MASCOT hebben truien met korte rits die passen bij de rest van uw werkkleding. Het maakt niet uit of u een lichtere fleecetrui zoekt om onder een jas te dragen, of dat u een dikkere gebreide trui wilt in plaats van een jas. Het assortiment van MASCOT biedt voldoende mogelijkheden om uit te kiezen. Als u truien met korte rits kiest als buitenste laag, hoeft u zich over de functionaliteit geen zorgen te maken. MASCOT heeft truien met rits die zowel borstzakken als mouwzakken hebben voor bijvoorbeeld uw pen, mobiele telefoon of zaklamp. Voor extra duurzaamheid kiest u een trui met verstevigingen. Het assortiment heeft ook truien met korte rits die een extra hoge, verstelbare kraag en reflectoren hebben voor extra zichtbaarheid. Allemaal kenmerken die gekozen zijn om u het beste comfort te bieden.

    Kies het juiste materiaal

    Het materiaal is van groot belang voor het comfort van de trui. Een aantal truien met korte rits van MASCOT is bijvoorbeeld gemaakt van innovatieve tricotmaterialen waarbij drie lagen stof samengevoegd zijn: tricot aan de buitenkant en fleece aan de binnenkant met daartussen een winddicht en waterafstotend membraan. Daardoor is de trui ademend, winddicht en waterafstotend. Voor een klassiekere trui heeft MASCOT ook truien van fleece, tricot en katoen in het assortiment. Alle truien met korte rits zijn gemaakt met het oog op kwaliteit en bewegingsvrijheid. Zodat u uw werk kunt doen zonder belemmeringen.