Overbroeken voor kinderen

    Overbroeken voor kinderen van MASCOT zijn bedoeld voor kinderen die te groot zijn geworden voor een skipak. De overbroeken van MASCOT zijn dan ook verkrijgbaar voor meisjes en jongens van 9-14 jaar. Een overbroek is handig voor alle weersomstandigheden en houdt uw kind warm bij kou, natte sneeuw en regen.

    Sneeuwdagen zijn kinderspel voor MASCOT-overbroeken voor kinderen

    In overbroeken voor kinderen van MASCOT kunnen uw kinderen op avontuur gaan in weer en wind. De overbroeken voor kinderen zijn wind- en waterdicht, en hebben getapete naden. Voor het best mogelijke comfort wanneer het inspanningsniveau verandert, zijn de overbroeken voor kinderen van MASCOT ook ademend. In een overbroek van MASCOT is uw kind, in combinatie met een jas, goed voorbereid op buitenactiviteiten in de koele herfst- en wintermaanden.

    Praktische kleding betekent uren buiten zijn

    Wanneer uw kind graag buiten is, ongeacht weer en wind, is het belangrijk dat de functionaliteit en het comfort van topniveau zijn om te voorkomen dat uw kind het koud krijgt. Wanneer u kiest voor een overbroek van MASCOT krijgt u onder andere een broek met de isolerende lichtgewichtvoering van CLIMASCOT®. De voering voelt licht aan en zorgt voor veel bewegingsvrijheid. De overbroeken voor kinderen van MASCOT zijn ontworpen met praktische reflecterende effecten, zodat uw kind goed zichtbaar is in het verkeer wanneer het donker wordt. De overbroeken kunnen met verstelbare elastische koorden in de taille worden aangepast zodat ze uw kind perfect passen. Met goede overkleding met praktische functies kunnen uw kinderen uren buiten zijn, daarom zijn de overbroeken voor kinderen van MASCOT een goede keuze als ze graag buiten spelen.