Regenjassen

    Om warm en droog te blijven als de regen met bakken uit de hemel komt, kunt u bij MASCOT terecht voor een reeks verschillende regenjassen. MASCOT heeft kwalitatieve regenkleding met hoge slijtvastheid, een goede pasvorm en grote bewegingsvrijheid. In het assortiment regenkleding van MASCOT kunt u een regenjas combineren met een regenbroek voor een compleet regenpak. Op die manier blijft u helemaal droog wanneer u werkt bij natte weersomstandigheden.

    De collectie MASCOT® AQUA bevat regenjassen die ademend, winddicht en waterdicht zijn. Als u een hele dag in een regenjas loopt, is het belangrijk dat u kiest voor een ademende jas die het vocht afdrijft en uw lichaam droog houdt, zodat u niet klam wordt en afkoelt. Bij MASCOT® SAFE AQUA vindt u regenjassen van fluorescerende materialen voor als u een jas nodig hebt die ook voldoet aan de eisen voor hoge zichtbaarheid.

    Alle regenjassen van MASCOT zijn gecertificeerd volgens de neerslagnorm EN 343. De certificering garandeert dat u beschermd bent tegen weer en wind, en dat u de regenjas in allerlei soorten weer kunt gebruiken. Regenjassen van MASCOT hebben een waterdrukkolom van 10.000 mm H2O, u kunt er dus gerust op zijn dat uw regenkleding de regen de hele werkdag buiten houdt, of u nu loopt, zit of staat. De regenjassen hebben allemaal een Oeko-Tex® Standard 100-markering, waardoor u zeker weet dat de jassen geen stoffen bevatten die schadelijk voor de gezondheid zijn.

    De regenjassen van MASCOT zijn verkrijgbaar met verschillende functies en voordelen. De ademende regenjas heeft ventilatie op de rug waardoor inwendig vocht gemakkelijk weg kan. Er zijn ook regenjassen met kleine reflecterende details. De regenjassen hebben versmolten naden, zodat water geen kans ziet om door de naden te dringen.