T-shirts voor kinderen

Bij MASCOT hebben we een reeks T-shirts voor kinderen die fijn zijn om de hele dag op het lichaam te dragen. De T-shirts voor kinderen van MASCOT zijn geschikt voor de zachte zomermaanden, maar kunnen bijvoorbeeld ook onder een fleecetrui of jas voor kinderen worden gedragen. T-shirts voor kinderen zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren met coole prints en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met de overige kinderkleding van MASCOT.

Producten (2)
18982-965
MASCOT® ACCELERATE
grijs-gemêleerd
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Kind - Pictogram
18992-965
MASCOT® ACCELERATE
wit
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Kind - Pictogram
OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

T-shirts zonder stoffen die schadelijk voor de gezondheid zijn

In het assortiment vindt u T-shirts voor kinderen van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal dat zacht en aangenaam om te dragen is, of uw kind nu actief bezig is of stil zit. Katoen is ademend waardoor de huid ook goed kan ademen. Alle T-shirts voor kinderen zijn gecertificeerd conform Oeko-Tex® Standard 100, wat garandeert dat uw kind bij het dragen van een T-shirt van MASCOT niet wordt blootgesteld aan stoffen die schadelijk of mogelijk schadelijk voor de gezondheid zijn.

Kind,T-shirts voor kinderen,Gebreide muts

Optimaal comfort en hoge kwaliteit

Combineer T-shirts voor kinderen met de broeken, bovenstukken of jassen voor kinderen die MASCOT heeft, zodat ze zich goed kunnen bewegen bij het spelen of andere activiteiten. Bij de kinderkleding van MASCOT zijn geen concessies gedaan, alle werkkleding van MASCOT is Tested to Work, en dezelfde hoge kwaliteit vindt u terug bij de selectie kinderkleding van MASCOT.