Winterkleding

    Als het weer kouder en natter wordt, hebt u goede winterkleding nodig die u kan beschermen. Daar kan MASCOT u bij helpen. Wij hebben een groot aanbod winterkleding die bescherming biedt tegen weer en wind in de vorm van winterjassen, bodywarmers, winteroveralls en Amerikaanse winteroveralls en winterbroeken. Alle producten hebben een hoge slijtvastheid en zijn functioneel gemaakt met veel verschillende zakken, bijvoorbeeld voor gereedschap. Het comfort is ook zeer belangrijk, waarbij verschillende producten stretchmateriaal hebben wat de bewegingsvrijheid garandeert.

    Om te zorgen dat u warm kunt blijven, is de winterkleding van MASCOT gevoerd met de best isolerende materialen. U kunt bijvoorbeeld producten vinden met CLIMASCOT®-voering. Dit is een zeer isolerend en ademend lichtgewicht materiaal. Dankzij de voering zijn de producten licht om te dragen en zorgt u dat overtollige warmte kan ontsnappen, zodat u niet nat wordt en afkoelt. Veel van de winterjassen en bodywarmers hebben bovendien een verlengde rug zodat de onderrug warm blijft, ook wanneer u zich bukt.

    Een groot deel van onze winterkleding is ademend en wind- en waterdicht, zodat u neerslag buiten houdt terwijl overtollige warmte afgevoerd kan worden. MASCOTEX®, het eigen materiaal van MASCOT, is gecertificeerd waterdicht en ademend, en wordt gebruikt voor veel van onze winterproducten. Als uw winterkleding slechts een buitje moet kunnen weerstaan, hebben we tevens producten die waterafstotend zijn, maar met hetzelfde belangrijke ademend vermogen. Onze winterkleding heeft nog meer functies gekregen om te zorgen voor extra bescherming tegen wind en neerslag. Zo zijn veel broekspijpen van de winterproducten voorzien van een lange rits met stormflap die goed over laarzen valt om zo de kou buiten te houden.