Lange mouwen poloshirts

  Lange mouwen poloshirts zijn de ideale keuze wanneer u een shirt zoekt met een professionele uitstraling en dat prettig is om te dragen. In het assortiment van MASCOT vindt u bijvoorbeeld lange mouwen poloshirts van 100% katoen dat vochtabsorberend is en zacht aanvoelt op de huid.

  Moderne pasvorm met goede bewegingsvrijheid

  Bij MASCOT vindt u ook lange mouwen poloshirts met moderne pasvorm. Shirts met deze pasvorm sluiten, vergeleken met de klassieke pasvorm, beter aan op het lichaam, maar met behoud van een goede bewegingsvrijheid. Kies de moderne pasvorm als u graag een professionele uitstraling wilt, waarbij er nog steeds genoeg ruimte is voor uw armen, schouders en borstkas. In het assortiment van MASCOT vindt u behalve lange mouwen poloshirts ook een ruime selectie T-shirts en overhemden met moderne pasvorm.

  Slijtvaste en vochtabsorberende eigenschappen

  De lange mouwen poloshirts van MASCOT zijn gemaakt van piqué; een klassiek materiaal voor poloshirts en T-shirts. De keuze voor deze stofkwaliteit zorgt ervoor dat de lange mouwen poloshirts slijtvast en vochtabsorberend zijn, zodat u een shirt koopt dat lang meegaat. Voor verhoogd comfort heeft het poloshirt extra voering over de naad in de nek, zodat deze niet irriteert. Ribstof zorgt ervoor dat de mouwen altijd op de juiste plek blijven.

  Klassieke en fluorescerende kleuren

  Wilt u extra zichtbaar zijn tijdens uw werk, dan heeft MASCOT ook lange mouwen poloshirts in fluorescerende kleuren, die zijn gecertificeerd conform EN ISO 20471. Met een poloshirt in hi-vis kleuren bent u verzekerd van meer zichtbaarheid wanneer u in risicovolle omgevingen werkt. Zelfs 's nachts zorgen de opgestikte reflectoreffecten voor een verhoogde zichtbaarheid. Deze reflectoren vormen geen belemmering voor uw bewegingsvrijheid, omdat ze zijn uitgevoerd in elastische materialen. Om u ultiem comfort te bieden is de binnenkant van het poloshirt gemaakt van comfortabel katoen. Voor maximale zichtbaarheid combineert u het poloshirt met een broek van fluorescerende materialen.