Shorts

  Bij MASCOT vindt u producten voor alle weersomstandigheden. Hebt u bijvoorbeeld werk waarbij de temperatuur soms flink oploopt? Misschien werkt u buiten op warme zomerdagen? Dan zijn onze praktische shorts de oplossing voor u. Om een hoge kwaliteit te garanderen zijn de shorts in het assortiment verstevigd met een drievoudig gestikte naad op de pijpen en in het kruis. Zodoende is ultiem comfort gegarandeerd, terwijl het product bovendien langer meegaat.

  Speelt functionaliteit een grote rol wanneer u werkkleding kiest? Hebt u bijvoorbeeld behoefte aan extra ruimte voor gereedschap en andere spullen? Bij MASCOT vindt u shorts met en zonder spijkerzakken. Ook hier is gezorgd voor hoge slijtvastheid. De zakken van de producten zijn doorgaans namelijk gemaakt van het materiaal CORDURA® dat bekendstaat om zijn ultieme slijtvastheid. Daarnaast vindt u producten in het assortiment waarbij de bodem van de spijkerzakken en de duimstokzak gemaakt zijn van het steekbestendige materiaal KEVLAR®.

  Veilig en zichtbaar op een warme zomerdag

  Als u voor uw werk zichtbaar moet zijn, heeft MASCOT shorts die gemaakt zijn van fluorescerend materiaal en met EN ISO 20471-certificering. De producten zijn voor ultieme veiligheid bovendien behandeld met TEFLON®. Daardoor zijn de shorts vuilafstotend en blijven ze langere tijd goed zichtbaar.

  MASCOT heeft rekening gehouden met ruimte voor een logo met behoud van de certificering, zo lang het logo wordt aangebracht binnen een bepaald gebied.
  Als zichtbaarheid op uw werkplek niet essentieel is, heeft MASCOT een ruime keuze aan korte broeken in neutrale kleuren die goed passen bij uw huidige werkkleding.