Werkbroeken voor vrouwen

  Bij MASCOT vindt u een moderne selectie werkbroeken voor vrouwen. De damesbroeken hebben een speciale, vrouwelijke pasvorm en hebben naast geweldig comfort en design allemaal de best mogelijke functionaliteit. Ongeacht uw branche en behoeften, vindt u bij MASCOT precies die werkbroek voor vrouwen die u zoekt.

  Kies uit twee verschillende pasvormen

  Onze werkbroeken zijn niet alleen verkrijgbaar in een groot aantal breedte- en lengtematen, de werkbroeken voor vrouwen van MASCOT zijn ontwikkeld met verschillende pasvormen. Deze twee pasvormen noemen wij DIAMOND en PEARL. Welke pasvorm het beste bij u past, hangt af van uw lichaamsvorm en het verschil tussen uw taille- en heupmaat.

  DIAMOND fit

  DIAMOND-pasvorm:

  Bij een verschil van meer dan 20 cm tussen uw taille- en heupmaat, past een damesbroek met de DIAMOND-pasvorm het beste bij u. Is de omtrek van uw taille bijvoorbeeld 82 cm en die van uw heupen 107 cm, dan raden wij de maat 38 DIAMOND aan. De DIAMOND-pasvorm is met andere woorden geschikt wanneer u een smalle taille hebt ten opzichte van uw heupen. Bij MASCOT vindt u een grote selectie werkbroeken voor vrouwen met de DIAMOND-pasvorm.

  PEARL fit

  PEARL-pasvorm:

  De PEARL-pasvorm is daarentegen geschikt wanneer bij u minder dan 20 cm verschil zit tussen uw taille- en heupmaat. Is de omtrek van uw taille bijvoorbeeld 98 cm en die van uw heupen 107 cm, dan raden wij de maat 42 PEARL aan. De PEARL-pasvorm is kortom geschikt wanneer u een brede taille hebt ten opzichte van uw heupen. Als u zoekt naar een werkbroek voor vrouwen met de PEARL-pasvorm, let dan op het PEARL-symbool.

  Wij adviseren altijd om de werkbroek voor de aanschaf te passen. De bovenstaande beschrijving dient slechts als algemene richtlijn, waardoor het kan zijn dat u een andere pasvorm of maat nodig hebt dan u eerst dacht. De werkbroeken voor vrouwen van MASCOT zijn bovendien verkrijgbaar in twee verschillende lengtematen: 76 cm en 82 cm.

  Comfort en bewegingsvrijheid - ook voor vrouwen

  Voor al die vrouwen die werkzaam zijn als professional in de bouw en industrie, kan het een uitdaging zijn om functionele werkkleding te vinden die voldoet aan de eisen voor duurzaamheid, slijtvastheid en pasvorm. Bij MASCOT hebben we een ruime selectie werkkleding en veiligheidskleding voor vrouwen die aan al deze eisen voldoet. Het speciale assortiment werkbroeken voor vrouwen is ontworpen om vrouwen de hele werkdag het best mogelijke comfort en bewegingsvrijheid te bieden.

  Compromisloze functionaliteit

  De pasvorm en het design van de werkbroeken voor vrouwen van MASCOT mogen dan anders zijn, dat betekent niet dat er is ingeboet aan functionaliteit. De damesbroeken hebben voorzakken, achterzakken, spijkerzakken en speciale zakken voor duimstok en mobiele telefoon, zoals u dat kent uit de rest van het assortiment van MASCOT. U kunt de moderne werkbroeken voor vrouwen bovendien naar wens compleet maken met accessoires zoals riemen, hamerhouders of kniebeschermers.