Rokken voor vrouwen

  Bij MASCOT hebben we rokken voor vrouwen met een focus op goede pasvorm en optimaal comfort. De rokken zijn prettig om te dragen als het buiten warm is, maar ze kunnen ook verplicht zijn voor uw functie. De rokken voor vrouwen van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, pasvormen en lengtes, zodat u altijd de rok vindt die u zoekt. Alle rokken voor vrouwen zijn getest volgens EN ISO 15797, wat betekent dat ze bestand zijn tegen industrieel wassen.

  Extra comfortabel met stof met stretch in vier richtingen

  Onze rokken voor vrouwen zijn gemaakt van een unieke stretchstof die rekbaar is in alle richtingen. De stof voelt zo extra zacht aan op de huid. Dat draagt bij aan een gegarandeerd grote bewegingsvrijheid tijdens uw werk. Daarnaast heeft het materiaal een hoge slijtvastheid, een laag gewicht en een waterafstotende finish.

  U vindt de rokken van MASCOT in de twee damespasvormen: DIAMOND en PEARL. Beide pasvormen zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en er zijn rokken in twee verschillende lengtematen, 45 en 55 cm.

  Details

  De rokken voor vrouwen van MASCOT hebben voor- en achterzakken. De zakken zijn geïntegreerd in het design, wat bijdraagt aan de optimale pasvorm en een hoge mate van comfort. Bovendien hebben alle rokken riemlussen die u naar wens kunt gebruiken. De rokken hebben daarnaast een ritssluiting.

  Met de rokken voor vrouwen van MASCOT kunt u mixen en matchen zoals u wilt. Kies bijvoorbeeld een onderstuk in een bepaalde kleur en match die met een top in een andere kleur. U bent de enige die grenzen stelt aan wat mogelijk is.