T-shirts

    MASCOT heeft een ruime selectie T-shirts in het assortiment. Hoge kwaliteit en ultiem comfort staan voorop. U vindt zowel producten die geschikt zijn om in lagen te dragen als producten die op zichzelf goed staan bij uw werkbroek. Zoekt u effen bovenkleding? Kijk dan eens in de collectie MASCOT® CROSSOVER. Hier vindt u producten met korte en lange mouwen, met V-hals of ronde hals. T-shirts van MASCOT zijn in principe uniseks, maar er zijn ook enkele producten die qua pasvorm en comfort specifiek voor vrouwen zijn ontworpen.

    De MASCOT® UNIQUE collectie biedt een assortiment tweekleurige modellen. De collectie MASCOT® FREESTYLE biedt juist weer producten met verschillende moderne prints. Of u nu een traditionele of moderne smaak hebt, u vindt zeker de T-shirts die bij u passen.

    T-shirts voor alle branches

    Het kan zijn dat uw bedrijf voor de werkkleding specifieke eisen heeft wat betreft kleur of veiligheid. MASCOT voorziet in die vraag met een zeer breed kleurenaanbod dus er zit zeker een kleur bij die past bij het logo of de kleur van uw bedrijf. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor persoonlijke aanpassing van uw T-shirts met logo-opdruk.

    Ook als u op een plek werkt die meer vraagt als het gaat om veiligheid, kan MASCOT u helpen. In het productaanbod vindt u namelijk ook T-shirts van fluorescerend materiaal met bijpassende reflecterende details, allemaal gecertificeerd conform EN ISO 20471. Deze certificering garandeert dat u zichtbaar bent bij werkzaamheden in risicogebieden.