Sweatshirts

    Bij MASCOT vindt u een grote selectie sweaters in een groot aantal verschillende kleuren en stijlen. Sweatshirts zijn veelzijdige kledingstukken die u bij vrijwel alle weersomstandigheden kunt dragen. Trek Sweatshirts op zichzelf aan of over een T-shirt bij zacht weer in de overgangsperiode. Of draag een sweater onder uw winterjas in de koude maanden, wanneer u warmte nodig hebt en extra bescherming tegen weer en wind.

    Druk uw eigen stempel op uw werkkleding

    Wie zegt eigenlijk dat een persoonlijke stijl niet belangrijk is wanneer u werkkleding kiest? Met de grote selectie Sweatshirts van MASCOT kunt u precies die trui vinden die past bij uw stijl en uiterlijk. Er zijn Sweatshirts met een moderne of een traditionele pasvorm, in één kleur, met twee kleuren of met verschillende prints. Welke sweater u ook kiest, u kunt ervan op aan dat comfort en kwaliteit top zijn. In het assortiment vindt u ook een groot aanbod high-vis Sweatshirts in fluorescerende kleuren, voor wanneer extra zichtbaarheid en veiligheid belangrijk zijn.

    Aandacht voor comfort en functionaliteit

    MASCOT heeft uitsluitend Sweatshirts met hoog comfort en goede functies. Zo bent u bij alle werkomstandigheden verzekerd van volledige bewegingsvrijheid. Een sweatshirt van MASCOT kiest u helemaal zelf aan de hand van de functies die bij u passen. Hebt u zakken nodig? Liever een rits? Wilt u graag een trui met hoge kraag om uw hals tegen de kou te beschermen? Of hebt u liever een eenvoudige uitvoering zonder details? Bij MASCOT vindt u de Sweatshirts die u zoekt. In het assortiment zit ook een reeks geavanceerdere types, die geënt zijn op de functionaliteit van de populaire softshell. Hiermee krijgt u niet zomaar een trui, maar multifunctionele Sweatshirts met isolerende eigenschappen en bescherming tegen de elementen.