Branches

Alle vakgebieden en beroepen hebben verschillende behoeften en stellen andere eisen aan hun werkkleding en schoeisel. Bij MASCOT bieden we werkkleding voor verschillende branches en vakgebieden, wat het mogelijk maakt om werkkleding te kiezen die past bij specifieke werkzaamheden of beroepen. U vindt producten van veel verschillende materialen met unieke eigenschappen, met verschillende pasvormen en met diverse slimme functies en details. Zodoende kunt u werkkleding kiezen die in de eerste plaats voldoet aan de eisen van uw branche, maar die tegelijkertijd past bij wat juist u nodig hebt.

MASCOT® ACCELERATE. Vrouw, Mannen, FB5C67EC-825F-4F41-A5D3-B111B2C1CE6F{name, Jassen, Werkbroeken, Korenblauw

Hier vindt u een overzicht van alle vakgebieden en beroepen waarvoor MASCOT speciale producten en kledingcollecties ontworpen heeft. Laat u inspireren en adviseren voor uw werkkleding.

Bouw en installatie - Pictogram

Bouw en installatie

Zoek naar dit symbool als u een beroepheeft als timmerman, elektricien, schilder, monteur enz., maar niet de bouwplaats hoeft te betreden.

Lees meer en bekijk de producten

Weg- en waterbouw en industrie - Pictogram

Weg- en waterbouw en industrie

Zoek naar dit symbool als u een beroep hebt als aannemer, wegwerker, sloper of andere vergelijkbare beroepen.

Lees meer en bekijk de producten

Lichte industrie en logistiek - Pictogram

Lichte industrie en logistiek

Zoek naar dit symbool als u een beroep hebt in branches die gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld elektrotechniek, montage, productie, opslag en transport.

Lees meer en bekijk de producten

Zware industrie - Pictogram

Zware industrie

Zoek naar dit symbool als u bijvoorbeeld werkt in de metaalverwerking, machineproductie of in een smederij.

Lees meer en bekijk de producten

Offshore en wind industrie - Pictogram

Offshore en wind industrie

Zoek naar dit symbool als u veiligheidsproducten nodig hebt voor offshore, windenergie en andere branches.

Lees meer en bekijk de producten

Levensmiddelen en productie - Pictogram

Levensmiddelen en productie

Zoek naar dit symbool als u op zoek bent naar producten voor de levensmiddelenindustrie en andere branches waar hygiëne en wasbaarheid (industrieel) belangrijk zijn.

Zie producten

Corporate Wear - Pictogram

Corporate Wear

Zoek naar dit symbool als u op zoek bent naar profilerende producten voor bijvoorbeeld consultants, verkopers, onderhoudsmedewerkers en andere beroepen waarbij een representatief uiterlijk belangrijk is.

Lees meer en bekijk de producten

U krijgt de functies die u nodig heeft

De pasvorm is niet het enige waarop u moet letten als u werkkleding koopt. Werkt u bijvoorbeeld als zelfstandige professional, dan heeft u veel zakken en lussen nodig om gereedschap bij u te kunnen houden. Werkt u daarentegen in de industrie, dan wilt u dat de werkkleding haar pasvorm en kleur behoudt, ook na vele wasbeurten en zelfs bij industrieel wassen en drogen. Werkt u in de dienstverleningsbranche, dan worden er hoge eisen gesteld aan uw professionele uitstraling. Wat u en uw medewerkers ook zoeken, u vindt het bij MASCOT. Bent u op zoek naar producten met speciale certificeringen of eigenschappen, gebruik dan de geavanceerde zoekfunctie om kleding te vinden die voldoet aan uw specifieke wensen.

Jeans met spijkerzakken - Sfeerfoto
MASCOT® HARDWEAR - T-shirt, Broek & Riem - Sfeerfoto
Sfeerfoto - EN ISO 20471 - Kleding
MASCOT® HARDWEAR Werkbroeken - Man - Sfeerfoto
A381DC74-EAA5-413F-8D76-B70501DC9A15 - Man - Werkkleding
Kleding Rood/Marineblauw
14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2 - Werk - MASCOT® ADVANCED
MASCOT® SAFE SUPREME - Hi-vis oranje Kleren
2 Mannen & 2 Vrouwen - Kantoormedewerkers
A0D6639B-D31F-4CE0-907E-2E285A86F634 - 2 Vrouwen - Korenblauw Werkkleding
Jas & Broek Wit - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - Sfeerfoto - MASCOT® UNIQUE
MASCOT® UNIQUE Groen - Jas & Broek - Sfeerfoto
MASCOT® SAFE YOUNG - Werkjas Hi-vis rood - Man - Sfeerfoto

Bij MASCOT vindt u een ruime selectie werkkleding en veiligheidsschoenen voor een scala aan beroepen binnen de bouw, vakwerk, industrie, logistiek en dienstverlening. De functies, stofkwaliteit, kleur en uitstraling van de werkkleding zijn afhankelijk van de omgeving waarin u werkt en de werkzaamheden die u uitvoert. Om de hele werkdag maximaal te kunnen presteren is het daarom erg belangrijk dat u de gespecialiseerde kleding voor uw specifieke beroep kiest.

Heeft uw bedrijf bijzondere wensen voor werkkleding, die u niet kunt vinden in ons standaardassortiment, dan kan MASCOT deze kleding op maat maken, geheel volgens uw aanwijzingen.