Onderbroeken

    Wanneer de koude zijn intrede doet en u buiten werkt, zijn de lange onderbroeken van MASCOT een absolute must have in uw garderobe. Met de lange onderbroeken van MASCOT blijft u gegarandeerd de hele dag warm, zowel tijdens uw werk als in uw vrije tijd. De onderbroeken zijn verkrijgbaar in een scala aan verschillende varianten, kleuren en pasvormen. U kunt een onderbroek heel goed combineren met een ondershirt van MASCOT, zodat u onder uw kleding van top tot teen goed aangekleed bent.

    Materialen van hoge kwaliteit

    De lange onderbroeken van MASCOT vormen een perfecte onderste laag werkkleding, wanneer u extra bescherming tegen de kou wilt. Bij MASCOT vindt u lange onderbroeken van vochtafdrijvende en/of isolerende materialen, die tegelijkertijd ook snel drogen. De onderbroeken zijn daardoor erg geschikt voor zwaar fysiek werk in koude omstandigheden, omdat u kunt werken en zweten zonder nat en koud te worden doordat het zweet van het lichaam wordt afgevoerd. Heeft u werk dat extra bescherming vereist, dan vindt u ook lange onderbroeken met antistatische en vlamvertragende eigenschappen, die zijn goedgekeurd conform alle relevante normen.

    De hele dag comfort

    Zowel de ondershirts als lange onderbroeken zijn gemaakt van lichte, elastische materialen die zorgen voor een prettig zittende pasvorm met unieke bewegingsvrijheid. De onderbroeken hebben een flexibele pasvorm die zich op natuurlijke wijze aanpast aan uw lichaam. Zodoende kunnen ze door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Een aantal lange onderbroeken bevat geen ingenaaide labels en wasinstructies, zodat er niets is dat tijdens uw werk gaat irriteren.