Lange mouwen overhemden

    De lange mouwen overhemden van MASCOT zijn een perfecte keuze als u er voor uw werk graag representatief uitziet. Werkt u bijvoorbeeld op kantoor, in de bouw of de logistiek? U vindt gemakkelijk een mooi overhemd dat daarbij past. De lange mouwen overhemden van MASCOT kunnen goed worden gecombineerd met andere werkkleding van MASCOT. Neem bijvoorbeeld een trui of sweatshirt als u meerdere lagen wilt dragen.

    Bij MASCOT® CROSSOVER vindt u lange mouwen overhemden in een reeks klassieke kleuren. Zo is het mogelijk om de overhemden te combineren met andere producten van MASCOT en uw werkkleding volledig naar eigen inzicht samen te stellen. De overhemden hebben allerlei functionele details. U vindt onder andere overhemden met lange mouwen met borstzakken met klep voor bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. Er zijn ook overhemden met baleinen in de kraag om te zorgen dat de kraag altijd goed zit. Alle overhemden met lange mouw van MASCOT hebben met knopen verstelbare manchetten.

    De lange mouwen overhemden van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen met hoog comfort en grote bewegingsvrijheid, aan welk overhemd u ook de voorkeur geeft. U kunt kiezen uit een aansluitende of een losse pasvorm, dus kies het overhemd waarin u zich lekker voelt. De lange mouwen overhemden zijn verkrijgbaar met verschillend geweven stoffen zoals oxford, poplin of chambray. Oxford geweven stof zorgt voor een grove structuur, terwijl poplin geweven stof zorgt voor een fijnere, gladdere structuur. Chambray is een fijngeweven, gladde en stevige katoenen stof met een denimachtige look.