Pilotenjassen

    De historische pilotenjassen maken ook deel uit van het assortiment van MASCOT. Hun oorsprong ligt in de Amerikaanse luchtmacht, maar ze worden sindsdien ook binnen de industrie voor werkkleding gebruikt als warme en slijtvaste werkjassen. MASCOT biedt pilotenjassen met verschillende eigenschappen zodat u de jas kunt vinden die precies bij uw behoeften past.

    Veel modellen zijn winddicht en waterafstotend, zodat u droog en warm blijft in de wind en bij lichte buien. Als u een jas nodig hebt die ook bestand is tegen zwaardere buien, kunt u een pilotenjas kiezen die volledig waterdicht is. Deze pilotenjassen zijn ook winddicht en ademend, zodat u het in de jas de hele dag droog en warm houdt. De pilotenjassen van MASCOT hebben een quilt- of bontvoering met allebei een hoog isolerend vermogen.

    Een pilotenjas kan alleen optimaal fungeren als werkjas, als het jack functioneel is. Daarom hebben de pilotenjassen van MASCOT veel verschillende zakken en een D-ring, zodat u uw mobiele telefoon, identiteitskaart, sleutels, schrijfgerei en nog veel meer kunt meenemen. De meeste zakken hebben een ritssluiting om te voorkomen dat de inhoud eruit valt.

    Om te voldoen aan de vraag naar Hi-Vis-werkkleding heeft MASCOT ook een selectie pilotenjassen met fluorescerende kleuren. Het oppervlak van veel van deze modellen is behandeld met het vuilafstotende Teflon®. Zo blijft de jas schoon om u langer te kunnen beschermen.