Skipakken voor kinderen

    MASCOT biedt skipakken voor kinderen om kinderen van top tot teen warm en droog te houden. Met een skipak van MASCOT is uw kind er helemaal klaar voor om bij regen, sneeuw of natte sneeuw buiten te spelen en andere activiteiten te ondernemen. De skipakken voor kinderen van MASCOT zijn gemaakt van een sterk en slijtvast materiaal, waardoor het skipak bestand is tegen slijtage door spelen in de speeltuin, klimmen en andere buitenactiviteiten. Er zijn skipakken voor kinderen in de leeftijd van drie tot acht jaar, met verschillende leuke kleurencombinaties.

    Skipakken van hoge kwaliteit

    Wanneer u een skipak kiest, bepaalt de kwaliteit of uw kind goed comfort met veel bewegingsvrijheid krijgt. De skipakken voor kinderen van MASCOT zijn ademend, wind- en waterdicht. Skipakken voor kinderen van MASCOT zijn gevoerd met CLIMASCOT® – een isolerende lichtgewicht voering die de warmte effectief vasthoudt. Het gebied rond de knieën is bekleed met CORDURA®, een slijtvast materiaal dat de levensduur van het product verlengt.

    Grote functionaliteit

    De skipakken voor kinderen van MASCOT hebben allerlei functies en details die ze tot een logische keuze maken. U vindt praktische functies zoals een afneembare, gevoerde capuchon met klep die bescherming biedt tegen zon en wind, en praktische voorzakken om dingen in te bewaren. Skipakken voor kinderen van MASCOT hebben een rits in de pijp en knopen bij de voeten. Daardoor is het niet alleen gemakkelijk om het skipak over sneeuwlaarzen aan te trekken, maar wordt tegelijk voorkomen dat de ritsen onbedoeld open gaan. De skipakken hebben reflecterende details waardoor kinderen goed zichtbaar zijn voor de omgeving – ook later op de dag.