Winteroveralls

    De winteroveralls van MASCOT zijn een veilige keuze voor mensen die gedurende de koude maanden van top tot teen goed beschermd willen zijn. U voorkomt dat uw werkkleding op uw rug omhoog kruipt, zodat kou en vuil binnendringen. MASCOT heeft een grote selectie warme, functionele en slijtvaste winteroveralls voor mensen die op bouwplaatsen, in het verkeer of in andere buitenmilieus werken, waar het van groot belang is om warm te blijven.

    Ultieme bescherming tegen het weer

    De winteroveralls van MASCOT beschermen u optimaal tegen weer en wind. Een aantal overalls is waterafstotend met Bearnylon®, zodat u verzekerd bent van de ultieme bescherming tegen regen, sneeuw en ijzel. In ons assortiment vindt u ook verschillende winteroveralls met gelaste naden, die ademend, wind- en waterdicht zijn. Zoekt u een overall met maximale bescherming tegen kou en neerslag, kijk dan naar winteroveralls die zijn gecertificeerd conform de koudenorm EN 342 en de neerslagnorm EN 343 en die u beschermen bij het werken in koude omgevingen. Een koude omgeving wordt gedefinieerd als temperaturen onder -5 °C in combinatie met vocht en wind.

    Hoge functionaliteit en zakken met ruimte voor gereedschap

    Overalls van MASCOT hebben dezelfde kenmerken als uw andere werkkleding van MASCOT. U vindt een scala aan praktische zakken, zoals voorzakken, binnenzakken, achterzakken en duimstokzakken, zodat u eenvoudig uw gereedschap kunt meenemen. De winteroveralls van MASCOT hebben bovendien kniezakken, zodat u uw knieën optimaal kunt beschermen wanneer u bijvoorbeeld knielend werkt. Wilt u extra zichtbaar zijn? Dan vindt u bij MASCOT ook winteroveralls in fluorescerende kleuren en met reflectoren, die zijn gecertificeerd conform EN ISO 20471. Zo bent u zowel bij daglicht als in het donker gegarandeerd zichtbaar.