Lange mouwen T-shirts

    Als u een T-shirt nodig hebt dat uw armen wat warmer houdt, vindt u bij MASCOT een brede selectie Lange mouwen T-shirts voor zowel op het werk als in uw vrije tijd. De T-shirts met lange mouwen van MASCOT zijn perfect op zichzelf of in combinatie met andere kleding. U kunt een T-shirt met lange mouwen bijvoorbeeld gebruiken als onderste laag onder uw werkkleding als u zich in laagjes kleedt. Bij MASCOT® ADVANCED vindt u onder andere een T-shirt met lange mouwen van een sneldrogend en vochtafdrijvend materiaal waarbij zweet effectief van het lichaam afgevoerd wordt. Dat zorgt voor optimaal comfort en een goede lichaamstemperatuur, of u nu werkt in een koude of warme omgeving.

    Comfort staat centraal

    De Lange mouwen T-shirts van MASCOT zijn verkrijgbaar in effen en tweekleurige varianten, zodat u gemakkelijk uw favoriete kleur kunt kiezen die past bij de rest van uw MASCOT-werkkleding. De Lange mouwen T-shirts van MASCOT hebben een moderne pasvorm met veel bewegingsvrijheid. Het assortiment heeft ook T-shirts die ontworpen zijn met zacht katoen op het lichaam en slijtvast polyester aan de buitenkant, zodat de T-shirts veel kunnen hebben. Daarnaast hebben verschillende Lange mouwen T-shirts van MASCOT extra stof over de zoom in de nek zodat er geen naden zijn die gaan irriteren.

    Blijf zichtbaar en veilig

    Voor werkzaamheden in risicovolle gebieden waar strenge eisen gelden voor zichtbaarheid en veiligheid, vindt u in het assortiment van MASCOT Lange mouwen T-shirts in fluorescerende kleuren. En wanneer u meervoudige bescherming voor uw werk nodig hebt, is er ook een T-shirt met lange mouwen dat antistatisch en vlamvertragend is.