Amerikaanse overall voor kinderen

    Amerikaanse overalls voor kinderen van MASCOT zijn ideaal voor kinderen die graag op hun vader en moeder willen lijken. Veel mannen en vrouwen gebruiken Amerikaanse overalls als onderdeel van hun werkkleding, en kinderen doen graag hun vader en moeder na. Amerikaanse overalls voor kinderen bedekken de onderrug, en helpen zodoende om de kou buiten te houden bij activiteiten in de buitenlucht. Wanneer het hele gezin in de tuin aan de slag gaat, kunnen jullie allemaal een Amerikaanse overall van MASCOT aantrekken.

    Een alternatief voor een skipak

    In het voor- en najaar, als een skipak niet meer nodig is maar de kou nog wel eens flink wil bijten, kunnen Amerikaanse overalls voor kinderen een goed alternatief zijn. Amerikaanse overalls voor kinderen zijn ook populair geworden om binnen te dragen en kunnen prima iedere dag worden gedragen met een bovenstuk van MASCOT.

    Ontworpen voor kleine klussers

    De Amerikaanse overalls voor kinderen van MASCOT zijn gemaakt met een ergonomisch ontwerp voor hoog comfort en veel bewegingsvrijheid. Amerikaanse overalls voor kinderen zijn gemaakt met korte bretels van sterk elastiek en met een verstelbare boord. De populaire ultieme stretchstof heeft een laag gewicht en een waterafstotende finish, waardoor deze zeer geschikt is voor kinderen die graag buiten bezig zijn. Onze Amerikaanse overalls zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor steeds een ander uiterlijk. En de kinderen kunnen spelen dat ze kleine klussers zijn. Net als voor de professionals hebben de Amerikaanse overalls voor kinderen extra verstevigingen op de knieën zodat uw kind op de vloer of buiten op de grond kan rondkruipen en spelen. De praktische zakken kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om speelgoedgereedschap of een lekker hapje in mee te nemen. De Amerikaanse overalls voor kinderen van MASCOT hebben ook reflectoren waarmee de kinderen ook later op de dag goed zichtbaar zijn.