Kniebeschermers

  Bij MASCOT weten we dat de juiste accessoires en werkkleding kunnen bijdragen aan een veiligere werkdag. Worden uw knieën zwaar belast doordat u tijdens het werken veel knielt? Dan kunt u niet zonder een paar kniebeschermers van hoge kwaliteit.

  Kies kniebeschermers die passen bij het kniezakkenontwerp van het product

  De kniebeschermers van MASCOT zijn gecertificeerd conform EN 14404 in combinatie met specifieke types kniezakken in de producten van MASCOT. Welke kniebeschermers u moet kiezen, is afhankelijk van het kniezakkenontwerp van uw MASCOT-product, dat SHORT, LONG of SHORT/LONG kan zijn. Bij producten met kniezakkenontwerp SHORT/LONG kunnen de kniezakken in hoogte worden versteld.

  De kniebeschermers van MASCOT zijn gedefinieerd als SHORT of LONG. Op die manier ziet u snel welke kniebeschermers bij uw MASCOT-product passen.

  U bereikt het hoogste comfort door de kniebeschermers te kiezen die passen bij het kniezakkenontwerp van uw MASCOT-product. Als u andere, niet door MASCOT geadviseerde kniebeschermers kiest, kan het zijn dat de kniebeschermer draait of niet de juiste bescherming biedt wanneer u knielt.

  In het assortiment van MASCOT vindt u een aantal verschillende kniebeschermers waarbij comfort en slijtvastheid centraal staan. Voor een slijtvaste uitvoering die tegelijkertijd zorgt voor lucht bij de knieën, heeft MASCOT kniebeschermers met luchtkanalen voor een groter ademend vermogen. In het assortiment vindt u tevens kniebeschermers die gecertificeerd zijn conform EN 14404. De certificering garandeert dat wordt voldaan aan de hoogste eisen voor bescherming van de knieën.

  Een goede afstemming is belangrijk

  Als u veel op uw knieën werkt, is het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen zodat u uw lichaam niet verkeerd belast. Een paar functionele kniebeschermers zorgt voor extra veiligheid voor uw knieën. Het soort bescherming waaraan u de voorkeur geeft is natuurlijk persoonlijk, daarom hebben wij onze kniebeschermers zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle soorten branches. Daarnaast zijn de producten verkrijgbaar in verschillende diktes en kwaliteiten. Zo vindt u altijd kniebeschermers die lekker zitten.

  Om te zorgen dat u maximaal profiteert van uw kniebeschermers is het bovendien belangrijk dat u de juiste maat werkbroek kiest. Als u een te lang of te kort model kiest, loopt u het risico dat de kniezakken, en daarmee de kniebeschermers, verkeerd zitten en niet de juiste bescherming bieden.