Jeans

    MASCOT heeft een groot aanbod jeans voor als u op zoek bent naar slimme en moderne werkkleding en u tegelijkertijd niet wilt toegeven op functionaliteit of slijtvastheid. In het assortiment vindt u verschillende uitvoeringen zodat u altijd een broek vindt die aansluit op uw behoeften op het werk of in uw vrije tijd. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende klassieke en donkere denimkleuren.

    Jeans van MASCOT zijn te krijgen in verschillende soorten en voor allerlei werkzaamheden. Er zijn niet alleen de klassieke modellen van MASCOT® FRONTLINE, maar ook jeans van MASCOT® HARDWEAR met alle functies die geliefd zijn bij professionals en met extra hoge slijtvastheid. Broeken van denim zijn een veilige keuze voor service- en technische beroepen waarbij een representatief uiterlijk belangrijk is, maar waarbij de broeken ook slijtvast en comfortabel moeten zijn. Als u bijvoorbeeld werkt in handwerk of bouw, dan heeft MASCOT jeans met kniezakken zodat u uw knieën tijdens het werk kunt beschermen. Er zijn ook broeken met onder andere dijzakken en spijkerzakken, zodat u uw gereedschap altijd bij de hand hebt. Binnen het productaanbod bestaat ook de mogelijkheid om een broek te kiezen met duimstokzak en magneetsluiting, waardoor het gereedschap gemakkelijk bereikbaar is.

    MASCOT gebruikt de stofkwaliteit CORDURA® voor delen van de broek die extra gevoelig zijn voor slijtage, bijvoorbeeld op knie- en spijkerzakken. CORDURA® maakt uw jeans zeer duurzaam met extra hoge slijtvastheid. De werkbroeken van denim hebben een ergonomische pasvorm, wat betekent dat uw werkkleding goed zit bij alle werksituaties/functies, maar met grote bewegingsvrijheid bij het uitvoeren van uw werk.