Jassen voor vrouwen

  MASCOT heeft een ruime keuze aan bovenkleding voor vrouwen. U vindt alles van thermo-, fleece- en winterjassen tot softshell- en shelljacks. Onze jassen voor vrouwen hebben een aan het figuur aangepaste pasvorm die optimaal comfort en bewegingsvrijheid garandeert, de hele werkdag door. Het damesjassenassortiment van MASCOT is ontworpen aan de hand van uw wensen. Zoekt u een licht, ademend, winddicht of waterdicht jack? U vindt het bij MASCOT.

  Hoge standaard

  De jassen voor vrouwen van MASCOT zijn net zoals alle andere producten in het assortiment Tested to Work. Alle stoffen zijn uitgebreid getest in laboratoria en door testgebruikers. U merkt meteen dat de damesjassen van de hoogste kwaliteit zijn op het gebied van comfort, pasvorm, functionaliteit en slijtvastheid. Dat ziet u terug in onze keuze van stofkwaliteiten. In de jassen voor vrouwen van MASCOT gebruiken we onder andere een stretchmateriaal dat een unieke bewegingsvrijheid biedt, plus CLIMASCOT®, een isolerende voering met een laag gewicht die bijzonder zacht is en lekker aanvoelt op het lichaam. Een deel van de jassen voor vrouwen van MASCOT kan ook industrieel worden gewassen en voldoet aan EN ISO 15797.

  Veiligheid en zichtbaarheid

  Onder onze jassen voor vrouwen vindt u ook modellen die zijn gecertificeerd volgens de koudenorm EN 342 en de neerslagnorm EN 343, voor als u behoefte hebt aan extra bescherming tegen water, warmte of kou. Als u in een branche of omgeving werkt waar extra zichtbaarheid vereist is, heeft MASCOT ook fluorescerende jassen voor vrouwen. Veiligheid heeft bij MASCOT een hoge prioriteit. In een hi-vis damesjas van MASCOT kunt u uw werk veilig doen en weet u zeker dat u wordt gezien.

  Mix & match

  De jassen voor vrouwen van MASCOT horen bij verschillende collecties en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze ongeacht kleur en collectie met elkaar kunnen worden gecombineerd. U hebt misschien extra zichtbaarheid nodig voor uw bovenlichaam maar kiest een rok uit een andere collectie, of u wilt een marineblauwe broek en een kobaltblauwe jas. Bij MASCOT kan dat. De jassen voor vrouwen van MASCOT horen bij verschillende collecties en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze ongeacht kleur en collectie met elkaar kunnen worden gecombineerd. U hebt misschien extra zichtbaarheid nodig voor uw bovenlichaam maar kiest een rok uit een andere collectie, of u wilt een marineblauwe broek en een kobaltblauwe jas. Bij MASCOT kan dat.