Thermobroeken

    Werkt u buiten bij koud weer of in een andere koude omgeving? Dan zijn thermobroeken een goede keuze om warm te blijven. Als u thermobroeken van MASCOT draagt, draagt u een broek met verschillende gebruiksmogelijkheden. Thermobroeken worden normaal gesproken in koude omgevingen gedragen of als extra isolerende laag onder uw werkbroek. Zo blijft u lekker warm op koude werkdagen. MASCOT heeft een assortiment functionele thermobroeken van hoge kwaliteit.

    Met de functionele en warme thermobroeken van MASCOT bent u klaar voor de meeste werksituaties, of u nu buiten werkt of in koel- en vriesruimtes. De broeken hebben drukknopen of ribboorden onder aan de pijpen. Zodoende sluiten ze goed aan en houden ze de kou buiten.

    Deze populaire thermobroeken zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: wit en marineblauw. Het overige assortiment thermokleding van MASCOT is in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u gemakkelijk een complete set samenstellen. Een thermobroek kan heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een thermojack of een thermobodywarmer, zodat u uw hele lichaam tegen de kou kunt beschermen. MASCOT heeft een uitgebreid aanbod thermokleding waarin u precies die kleding kunt vinden die past bij uw werkzaamheden. Sommige producten kunnen gewassen worden op maximaal 95 ºC.

    De thermobroeken van MASCOT hebben een ultrasoon gelaste quiltvoering met polyester wattering. Dit verlengt de levensduur van de broek en zorgt voor een groot isolerend vermogen. Door de naden ultrasoon te lassen in plaats van te naaien, is een zeer hoge slijtvastheid gegarandeerd. De thermobroeken zijn voorzien van de Oeko-Tex® Standard 100-markering, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de producten geen stoffen bevatten die schadelijk voor de gezondheid zijn.