Werkoverhemden

    Bij MASCOT vindt u een grote selectie werkoverhemden van hoge kwaliteit voor alle doeleinden en alle branches. Werkoverhemden van MASCOT kunt u dragen op het werk, maar ook in uw vrije tijd. In ons assortiment vindt u zeker wat u zoekt. De werkoverhemden van MASCOT zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten en designs. Misschien werkt u op kantoor, in de winkel, op de bouwplaats of in de productie - in ons assortiment vindt u hoe dan ook een overhemd dat bij u past. Tegelijkertijd hoeft u niets in te boeten aan comfort, design of functionaliteit.

    De werkoverhemden zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten en designs. U vindt werkoverhemden met zowel korte als lange mouwen. Verder zijn er overhemden met een aansluitende of ruime pasvorm, allebei met hoog comfort en veel bewegingsvrijheid. Als u een professionele oplossing zoekt voor uw werkplek, biedt MASCOT ook hiervoor de juiste werkoverhemden. We hebben een aantal klassieke overhemden in neutrale kleuren waarop een discreet logo gedrukt of geborduurd kan worden. De overhemden zijn verkrijgbaar met verschillende moderne patronen die perfect zijn voor op het werk en uw vrije tijd als u zich goed wilt kleden zonder in te boeten aan stijl.

    De werkoverhemden van MASCOT hebben allerlei functionele details, zoals overhemden met knopen om de boorden bij de pols te verstellen en ventilatie op de rug om te zorgen voor hoog comfort. Daarnaast zijn er overhemden met borstzakken met rits of drukknopen voor het bewaren van gereedschap of andere eigendommen.

    In de collectie werkoverhemden vindt u ook een overhemd van fluorescerend materiaal met reflectoren voor als uw werk extra zichtbaarheid vereist. U kunt ook kiezen voor een overhemd met meervoudige bescherming dat zowel antistatisch als vlamvertragend is. Als u zich wilt beschermen tegen de straling van de zon, heeft MASCOT ook een werkoverhemd met UV-bescherming, goedgekeurd in overeenstemming met de UV-norm 801. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.