Truien met rits

    Voor de grillige tussenseizoenen zijn truien met rits onmisbaar in uw werkoutfit. Een trui met rits is fijn bij veranderend weer, want u kunt hem snel aan- en uittrekken afhankelijk van de temperatuur. MASCOT heeft een uitgebreid aanbod truien met rits, zodat u er zeker één kunt vinden die past bij uw branche en stijl.

    Zacht en comfortabel

    Truien met rits zijn geschikt om als isolerende tussenlaag over een T-shirt te dragen. Een groot deel van de truien met rits van MASCOT is gemaakt van isoli. Dat is een zachte sweaterstof van katoen en polyester. Isoli is geselecteerd op basis van ultiem comfort en bewegingsvrijheid. Met de truien met rits van MASCOT krijgt u een ademende, warme en vochtabsorberende trui die lekker is om op de huid te dragen. Als het zachter is, kunt u prima een trui met rits dragen in plaats van een jas, terwijl u de trui in koudere periodes kunt aanvullen met een wind- en waterafstotende winterjas. Zo bent u goed gekleed voor nog een dag werken.

    Kies de functies die u nodig hebt

    Bij MASCOT kunt u kiezen uit verschillende truien met rits. Hebt u liever een trui met of zonder capuchon? Hebt u zakken nodig? Wilt u een trui in een effen kleur of met meerdere kleuren? Bent u op zoek naar een trui met rits van fluorescerend materiaal? Het assortiment van MASCOT heeft truien met rits voor iedereen en voor welke branche dan ook. Voor een optimale pasvorm hebben de meeste truien ribboorden onderaan en bij de pols. Wilt u een bedrijfslogo op uw trui? De meeste truien kunnen met een logo worden bedrukt.