Kinderjassen

    MASCOT heeft een assortiment functionele jassen voor kinderen. Wat alle jassen voor kinderen van MASCOT gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn met de beste kwaliteit en het hoogste comfort. Zo kunnen ze worden gebruikt door actieve kinderen die altijd buiten spelen, wat voor weer het ook is. Kies bijvoorbeeld een jas met waterafstotende finish voor de regenachtige dagen van het najaar, of een licht shelljack dat de wind tegenhoudt als het stormt. Kies uw favoriet uit de verschillende jassen voor kinderen van MASCOT en ervaar hoe fijn het is om een jas van hoge kwaliteit te hebben.

    Houd de warmte vast met CLIMASCOT®

    Als u bij de jassen voor kinderen op zoek bent naar de perfecte winterjas, kunt u heel goed een jas met CLIMASCOT®-voering kiezen. MASCOT heeft een aantal technologieën ontwikkeld om te helpen de beste mogelijk kleding voor kinderen en volwassenen te maken. Zo ook CLIMASCOT®, een ademend lichtgewicht materiaal met een hoog isolerend vermogen om de warmte vast te houden.

    Match moeder en vader

    Met de jassen voor kinderen van MASCOT kunnen kinderen zich matchen met hun vader en moeder. U vindt vergelijkbare producten in het MASCOT-assortiment voor volwassenen, zodat iedereen in het gezin een jas van MASCOT kan krijgen. Met matchende MASCOT-jassen voor het hele gezin zijn jullie er klaar voor om de speeltuin, het bos of de tuin in te gaan bij alle weersomstandigheden.