Korte broeken voor vrouwen

  Bij MASCOT vindt u korte broeken voor vrouwen waarbij groot comfort en een goede pasvorm hoog in het vaandel staan. Korte broeken zijn bijvoorbeeld onmisbaar op warme zomerdagen, maar kunnen ook een must-have zijn als u werkt in een omgeving met hoge temperaturen, zoals productiewerk of werk in de industrie of in een magazijn. De korte broeken voor vrouwen van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In ons assortiment korte broeken voor vrouwen vindt u ook een selectie die is getest volgens EN ISO 15797, wat betekent dat ze bestand zijn tegen industrieel wassen.

  Materialen en details

  De korte broeken voor vrouwen van MASCOT zijn gemaakt van een bijzonder comfortabele en lichte ultieme stretchstof, waardoor ze heel aangenaam zitten. U voelt de stof nauwelijks op uw huid, ook doordat de zakken in het design zijn geïntegreerd. Daarnaast heeft de ultieme stretchstof van MASCOT een hoge slijtvastheid en een waterafstotende finish.

  Korte broeken voor vrouwen van MASCOT hebben veel zakdetails, zodat u ruimte hebt voor een werktelefoon, gereedschap, ID-kaart en wat u verder nog bij u hebt als u aan het werk bent. De korte broeken zijn daarnaast voorzien van een duimstokzak die extra verstevigd is met CORDURA®, wat een hoge slijtvastheid heeft en de levensduur van het product verlengt.

  Korte broeken in twee verschillende pasvormen voor vrouwen

  Bij MASCOT besteden we veel aandacht aan de pasvorm, omdat die heel belangrijk is voor uw comfort. Daarom zijn onze korte broeken voor vrouwen ook verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen voor vrouwen: DIAMOND en PEARL. Welke pasvorm u moet kiezen, hangt af van het verschil tussen uw taille- en heupmaat.