Functioneel ondergoed

  Waar bent u naar op zoek?

  Vochtafdrijvend ondergoed – houdt het lichaam droog

  Blue - brand DNA

  Sneldrogend lichtgewicht ondergoed

  Vochtafdrijvend ondergoed dat perfect geschikt is als onderste laag. Het materiaal droogt snel, wat belangrijk is om afkoeling van het lichaam te voorkomen. Het materiaal is elastisch en past zich aan de vorm van het lichaam aan.
  Turquis - brand DNA

  Antibacterieel, antistatisch en extreem effectieve vochtafdrijving

  De combinatie van polyester en bamboekoolstof maakt de stof extreem vochtabsorberend. De kleding voelt droog aan, zelfs als deze vochtig is. Bamboekoolstof heeft bovendien antibacteriële en antistatische eigenschappen, wat extra nuttig is voor kleding die u op het lichaam draagt.
  Cyan - brand DNA

  Sneldrogend met effectieve vochtafdrijving

  COOLMAX® is marktleider op het gebied van vochtafdrijving, en ondergoed waarin COOLMAX® is gebruikt, is extra vochtafdrijvend. COOLMAX® voorkomt bovendien dat het lichaam afkoelt, omdat de huid zelfs bij intense fysieke activiteit niet vochtig aanvoelt. Het vocht wordt weggeleid naar de buitenkant van het materiaal, waar het wordt verdeeld over een groter oppervlak, verder weg van de huid zodat het kan verdampen. Bovendien is ondergoed met COOLMAX® gemakkelijk te wassen, zacht en sneldrogend.

  Isolerend en vochtafdrijvend - houdt uw lichaam droog en warm

  Yellow - brand DNA

  Allround lichtgewicht ondergoed

  Het ondergoed is vochtafdrijvend en isolerend om het lichaam droog en warm te houden, ongeacht het inspanningsniveau. De stof bestaat uit polypropyleenvezels, die luchtjes in het product verhinderen. Het product kan gewassen worden op 60 graden en is sneldrogend.
  Magenta - brand DNA

  Superelastisch met efficiënte vochtafdrijving

  COOLMAX® ALL SEASON is een materiaal met unieke eigenschappen en uiterst geschikt als onderste laag direct op de huid. De speciale structuur van het materiaal zorgt ervoor dat lichaamsvocht over een groter oppervlak, dus weg van de huid, wordt verspreid. Hierdoor is het materiaal extreem vochttransporterend. Duoregulation™ betekent dat het lichaam warm blijft bij lagere temperaturen, en onder warme omstandigheden koel en droog. Het volledige stretch materiaal past zich moeiteloos aan het lichaam aan en is daardoor uiterst comfortabel om te dragen. Het lichtgewicht materiaal laat zich makkelijk wassen en is sneldrogend.

  Extra isolerend en vochtafdrijvend ondergoed – houdt het lichaam droog en warm

  Orange - brand DNA

  COOLMAX® met wol

  De wol zorgt dat het lichaam warm blijft en de speciaal ontwikkelde polyestervezels nemen snel vocht op. Kies producten met een combinatie van COOLMAX® en wol voor zowel extra isolatie tegen kou als effectieve vochtafdrijving.
  Red - brand DNA

  Blijf droog en warm in de bijtende kou

  Thermax® is ontwikkeld door MASCOT en is een extra isolerend drielaags materiaal. Ondergoed met Thermax® isoleert uitstekend en is ontwikkeld voor gebruik in koude omgevingen. De huid voelt altijd droog aan, omdat de binnenkant van het materiaal vocht wegleidt van het lichaam, naar de katoen- en modalvezels in de buitenste laag.