T-shirts voor vrouwen

  MASCOT heeft een ruime keuze aan T-shirts voor vrouwen, waarbij hoge kwaliteit en ultiem comfort centraal staan. In ons assortiment T-shirts voor vrouwen vindt u producten met een ronde hals of een V-hals en met korte of lange mouwen. U kunt de T-shirts met een damespasvorm van MASCOT op zichzelf dragen op uw werkbroek, of als onderdeel van een laagjesoutfit.

  Verschillende materialen

  De T-shirts voor vrouwen van MASCOT zijn ontwikkeld in verschillende materialen die aansluiten op uw behoeften. T-shirts voor vrouwen met ProWash® kunnen op maximaal 75 graden industrieel worden gewassen en gedroogd.

  In het assortiment hebben we ook T-shirts voor vrouwen met COOLMAX®, een zacht, vochtafdrijvend en sneldrogend materiaal, waarin u, als u het dicht op de huid draagt, droog blijft wanneer u zweet. Met een T-shirt van COOLMAX® als onderste laagje voelt uw huid nooit vochtig aan en voorkomt u dat uw lichaam afkoelt. U vindt ook T-shirts van 100% katoen die zacht aanvoelen en die nodig kunnen zijn als u in de buurt van gloeiende deeltjes werkt.

  Mixen met andere collecties

  De T-shirts voor vrouwen van MASCOT zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus u kunt alle collecties onderling mixen & matchen. Onze T-shirts met damespasvorm kunnen worden gecombineerd met werkbroeken, korte broeken en rokken.