MASCOT® Mobile Showroom

  Bespaar tijd en geld met een bezoek van de mobiele showroom van MASCOT. Kost het bestellen van werkkleding uw bedrijf veel tijd? En is het lastig om tijd te vinden om langs uw MASCOT-dealer te gaan voor nieuwe werkkleding? Maak bij MASCOT of uw dichtstbijzijnde MASCOT-dealer een afspraak voor een bezoek.

  Veel bedrijven hebben al bezoek gehad van de mobiele showroom van MASCOT. Dit is wat zij vertellen over het bezoek.

  MASCOT® Mobile Showroom - Auto

  »Wij hadden de mobiele showroom van MASCOT op bezoek in verband met een personeelsbijeenkomst – na de bijeenkomst zijn alle werknemers opgemeten en had iedereen de kleding gepast. Dat maakt het later gemakkelijk om via MASCOT® SmartStore te bestellen. De mobiele showroom van MASCOT is slim, eenvoudig en gemakkelijk.« Bio Supply.

  »Het is briljant dat de showroom naar ons toe komt. Het aanbod is groot en de keuze is ruimer dan bij de dealer. Het was prettig om de kleding te passen en tegelijkertijd goed advies te krijgen. Op deze manier besparen we tijd en geld.« Aalborg Universiteit.

  »Het was prettig dat de mobiele showroom van MASCOT langskwam, omdat onze dealer minder keuze biedt. Tijdens het bezoek konden wij in één keer een assortiment samenstellen, de kwaliteit voelen en onze wensen kenbaar maken. Het is een absolute pré dat alle mensen hier bij ons in één keer kunnen worden opgemeten.« Selmer Volkswagen.

  »De mobiele showroom is een goed idee, omdat in de showroom meerdere maten en kwaliteiten beschikbaar zijn. Op die manier kunnen onze werknemers de producten direct passen zonder dat er misverstanden ontstaan.« Comfort Units.

  Watch

  De MASCOT® Mobile Showroom biedt u veel voordelen

  De mobile showroom van MASCOT komt naar uw bedrijf toe met een werkkledingspecialist achter het stuur. Wij maken een afspraak op een tijd die u uitkomt.

  In de mobiele showroom vindt u een breed assortiment aan slijtvaste en functionele werkkleding en veiligheidsschoenen. De producten zijn speciaal geselecteerd voor uw branche en de showroom biedt u een overzicht van alle mogelijkheden. U kunt de kleding en schoenen bekijken, voelen en aanpassen.

  Hand shake

  Stel uw individuele oplossing samen

  Met de werkkledingspecialist van MASCOT praat u over de mogelijkheden en zoekt u samen naar de beste oplossing voor uw wensen en eisen, inclusief mogelijkheden voor bedrukkingen of geborduurde logo’s. We geven u graag advies over de gemakkelijkste en snelste manier van bestellen via uw gebruikelijke MASCOT-dealer.

  Maatschema

  Er wordt meteen opgemeten

  Als de mobiele showroom van MASCOT bij uw bedrijf op bezoek is, kunnen al uw collega's langskomen en binnen een paar minuten worden opgemeten. We hebben alle maten bij ons, dus iedereen kan meteen de goede maat vinden. Zo kunt u gemakkelijk de bestelling plaatsen wanneer dat u uitkomt.


  Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek van de mobiele showroom van MASCOT aan uw bedrijf. Neem contact op met MASCOT of met uw dichtstbijzijnde dealer.

  Lees verder: