Werkvesten

    Hebt u een werkvest nodig? MASCOT heeft een breed aanbod voor u, of u nu op zoek bent naar een warme winterbodywarmer, een functioneel gereedschapsvest of een fluorescerend veiligheidshesje. Onze werkvesten zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen die precies passen bij uw behoefte en smaak.

    U kunt warme werkbodywarmers vinden met een isolerende voering van bont, met wattering, met quilt of met CLIMASCOT®, een lichtgewicht materiaal met zeer hoog isolerend vermogen. Veel van onze werkvesten zijn waterafstotend, winddicht en ademend, zodat u de hele dag droog en warm blijft. Sommige modellen hebben tevens een hoge kraag met stormflap, alsmede een verlengde rug voor extra bescherming tegen de koude wind.

    Een werkvest moet functioneel zijn en daarom zijn onze werkvesten verkrijgbaar met meerdere binnen- en buitenzakken, en met telefoonzak. Veel modellen hebben zakken met een rits, zodat de inhoud goed blijft zitten. Andere modellen hebben zakken met een magneetsluiting, zodat u overal gemakkelijk bij kunt. Als u een vest zoekt met plaats voor uw gereedschap, hebben we meerdere gereedschapsvesten die verstevigd zijn met slijtvast CORDURA® en steekwerend Kevlar®.

    Voor zichtbaarheid op de werkplek hebben veel van onze werkvesten reflectoreffecten als onderdeel van het ontwerp. Als u een werkvest nodig hebt dat gecertificeerd zichtbaar is, dan kunt u kiezen uit onze modellen met fluorescerende kleuren en EN ISO 20471-certificering.