Amerikaanse regenoveralls

  Als u veel buiten werkt, is het soms moeilijk om aan de regen te ontsnappen. Bij MASCOT vindt u een selectie Amerikaanse regenoveralls die uw rug en onderrug extra ver bedekken, wat handig is als u voorover gebukt moet werken. De waterdichte Amerikaanse overalls van MASCOT zijn een geweldig alternatief voor een traditionele regenbroek. Een waterdichte Amerikaanse overall werkt erg goed wanneer u zich snel moet kunnen beschermen tegen regen. Ze zijn namelijk zo gemaakt dat u ze snel over een werkbroek kunt aantrekken.

  Blijf de hele werkdag droog

  De Amerikaanse regenoveralls van MASCOT zijn wind- en waterdicht met getapete naden, waardoor water niet kan binnendringen. Met een waterdrukkolom van 10.000 H2O kunt u ervan op aan dat u droog blijft, zelfs in de stromende regen. De Amerikaanse overalls zijn gecertificeerd conform de neerslagnorm EN 343, zodat u gegarandeerd optimaal beschermd bent tegen regen en andere neerslag.

  Functionaliteit staat centraal

  De Amerikaanse regenoveralls van MASCOT zijn praktisch om in te werken en kunnen aan u worden aangepast. Ze hebben onder andere verstelbare stoffen bretels met sterk elastiek en de zijkanten kunnen worden versteld met knopen. De Amerikaanse overalls hebben onderaan bij de voeten drukknopen aan de zijkant, waardoor ze snel kunnen worden aangetrokken over bijvoorbeeld een paar laarzen. Langs de zijkant van uw Amerikaanse regenoveralls kunt u gemakkelijk bij de inhoud van de voorzakken van uw werkbroek.

  Val op - ook als het regent

  Voor als u werkt in de buurt van verkeer of draaiende machines, zijn er ook Amerikaanse regenoveralls van fluorescerend materiaal met reflectoren. Op die manier blijft u ook bij nat weer zichtbaar voor uw omgeving.