3/4 Timmermanbroeken

  Wanneer een lange broek te warm is, maar u toch uw knieën wilt beschermen, is een driekwartbroek ideaal. MASCOT heeft een uitgebreid assortiment timmerman driekwartbroeken met alle functies die u kent van uw lange werkbroek.

  Een ruime keuze materialen

  De timmerman driekwartbroeken van MASCOT zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen. Of u nu op zoek bent naar een lichte driekwartbroek zonder kniezakken of een stevigere driekwartbroek met kniezakken, hier vindt u wat u zoekt. Al onze timmerman driekwartbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u werkkleding kunt kiezen die past bij uw branche of in de kleur van uw werkgever. Voor ultieme bewegingsvrijheid vindt u in ons assortiment ook timmerman driekwartbroeken met stretch in vier richtingen. Deze broeken zijn slijtvast, wegen niet veel en zijn waterafstotend.

  Spijkerzakken Zwart - MASCOT® COMPLETE

  Ruimte voor uw gereedschap

  Als professional hebt u goede zakken nodig met voldoende ruimte voor uw gereedschap. Bij MASCOT kunt u timmerman driekwartbroeken krijgen met en zonder spijkerzakken. Van sommige modellen zijn de spijkerzakken afneembaar, zodat u ze gemakkelijk los kunt maken met de knopen of rits als u de broek wilt wassen, wanneer u in de auto stapt of als u vuil uit de zakken wilt halen. Naast spijkerzakken hebben onze timmerman driekwartbroeken ook achterzakken, voorzakken en zakken met klep, voor uw telefoon of bril of wat u verder binnen handbereik wilt hebben. Voor een extra lange levensduur van de broek zijn de zakken verstevigd met extra slijtvaste materialen zoals CORDURA® en Kevlar®.

  Grondig geteste producten

  Met timmerman driekwartbroeken van MASCOT krijgt u een broek die “tested to work” is. Dat is niet zomaar een slogan, maar een zekerheid dat uw broek aan allerlei tests is onderworpen, niet alleen in het laboratorium en het testcentrum, maar ook op echte bouwplaatsen. Dat doen we om te garanderen dat u met onze producten ultiem comfort en duurzaamheid krijgt. Want of u nu timmerman, elektricien, metselaar, schilder of installateur bent of nog een heel ander beroep hebt, bij MASCOT vindt u zeker timmerman driekwartbroeken die aan uw behoeften voldoen.