Fleecejassen

    Fleecejassen van MASCOT zijn ideaal als u op zoek bent naar een lichte en warme jas in de overgangsmaanden, wanneer het weer vaak wisselvallig is. Fleecejassen zijn goed voor die frisse ochtenden, maar ook als extra isolerende laag onder andere werkjassen wanneer het echt koud wordt. Veel van de fleecejassen van MASCOT zijn ademend, winddicht en waterafstotend om u te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden - dat maakt deze jassen perfect voor koude en vochtige werkdagen.

    Het assortiment fleecejassen van MASCOT bestaat uit een aantal ontwerpen die geschikt zijn voor verschillende werkomstandigheden. Alle fleecejassen zijn voorzien van meerdere functionele details. Ze hebben een groot aantal praktische zakken, zoals een borstzak, voorzak en binnenzak. En om gemakkelijk bij uw telefoon te kunnen, hebben de jassen een zak met knoopsluiting. Ook in het donker bent u dankzij de reflecterende details goed te zien voor uw omgeving. Verschillende fleecejassen in het assortiment hebben een verlengde rug voor extra bescherming en om u warm te houden tijdens het werk. Daarnaast hebben veel fleecejassen verstelbare koorden en elastiek om te zorgen dat de jassen goed aansluiten en de kou buitenhouden. U sluit de fleecejassen met een rits met inwendige stormflap.
    Voor het best mogelijke comfort en een goede pasvorm hebben de fleecejassen van MASCOT een ergonomisch ontwerp. De mouwen zijn ergonomisch gevormd zodat ze de natuurlijke bewegingen van uw armen volgen voor grote bewegingsvrijheid.

    Fleecejassen van MASCOT zitten lekker omdat ze gemaakt zijn van een zacht en isolerend materiaal. Het assortiment heeft ook verschillende uitvoeringen met antipilling om te zorgen dat uw fleecejas niet gaat pluizen. De fleecejassen van MASCOT zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder drie fluorescerende kleuren voor als u werkkleding nodig hebt waarin u extra zichtbaar bent voor uw omgeving. In de collectie fleecejassen van MASCOT vindt u verschillende producten die geschikt zijn om te bedrukken met een logo.