Werkbroeken

  MASCOT staat bekend om het brede en altijd moderne assortiment werkbroeken van hoge kwaliteit. In welke branche u ook werkt: u werkt altijd veilig en comfortabel in slijtvaste broeken van MASCOT.

  ULTIMATE STRETCH geeft unieke bewegingsvrijheid

  Een grote selectie MASCOT-werkbroeken is gemaakt van een ultieme stretchstof die u ruimte biedt voor al uw bewegingen tijdens het werk. De broeken zijn licht en flexibel, waardoor u een broek krijgt die u niet meer uit wilt trekken. De ultieme stretchstof bestaat uit een geavanceerde elastische stretchvezel die zorgt dat het materiaal zijn oorspronkelijke vorm weer krijgt als hij niet meer wordt uitgerekt. Werkbroeken van ULTIMATE STRETCH hebben bovendien alle zakken en details die u gewend bent van andere soorten werkbroeken.

  "Een broek die je niet meer uit wilt trekken." Dat is de reactie van veel professionals die de broeken proberen. Het elastische materiaal zorgt voor unieke bewegingsvrijheid en comfort zonder dat iets strak zit of irriteert. En dankzij het zachte materiaal aan de binnenkant en de waterafstotende stof aan de buitenkant bent u verzekerd van een aangename en praktische broek voor een veeleisende werkdag.

  U vindt van MASCOT zowel werkbroeken, werkshorts als driekwartbroeken van ULTIMATE STRETCH. Daarnaast zijn er een aantal bijpassende bovenstukken van hetzelfde elastische materiaal.

  Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden bij de keuze voor werkbroeken. Allereerst is het heel belangrijk dat u de juiste maat en beenlengte kiest. Bij MASCOT vindt u tot wel 21 verschillende taillematen (maten) en 3 verschillende beenlengtes. Daarnaast kunnen de pijpen van sommige werkbroeken worden verlengd. De juiste beenlengte/binnenbeenlengte heeft bijvoorbeeld een grote invloed op de hoogte van de kniezakken. MASCOT heeft ook een breed assortiment accessoires als kniebeschermers, riemen en spijkerzakken, die de functionaliteit van uw MASCOT-werkbroek nog verder uitbreiden.

  Slijtvastheid is ook essentieel, zodat u niet al na korte tijd gaten in de knieën en zakken krijgt. Daarom werkt MASCOT samen met stofmerken als CORDURA® en Kevlar®, die overal in de wereld bekend staan om hun relatieve slijtvastheid en snijvastheid. Met verstevigingen op kwetsbare gedeeltes kan uw werkbroek tegen het harde werk – week na week.

  Oneindig veel mogelijkheden

  MASCOT-werkbroeken hebben talloze kenmerken en details die de werkdag efficiënter en comfortabeler maken. Slijtvastheid en een pasvorm met goede bewegingsvrijheid zijn standaard bij MASCOT. Daarnaast kunt u in het ruime assortiment van MASCOT kiezen uit een groot aantal verschillende details en kenmerken: