Hi-vis poloshirts

  Wilt u het gehele jaar zichtbaar zijn, dan kunt u niet zonder hi-vis poloshirts. Combineer uw poloshirt met shorts of driekwartbroeken in fluorescerende kleuren. Daarmee bent u klaar voor een veilige dag op het werk gedurende de warmste maanden.

  Een veilige en zichtbare zomer

  U vindt hi-vis poloshirts in verschillende collecties veiligheidskleding van MASCOT. Voor alle polo's geldt dat ze gecertificeerd zijn voor uw veiligheid en zichtbaarheid. In het assortiment vindt u zowel effen hi-vis poloshirts als tweekleurige combinaties van de klassieke fluorescerende kleuren: geel, rood en oranje. Dus ongeacht uw voorkeur vindt u gegarandeerd een aantal hi-vis poloshirts die passen bij uw voorkeuren. Wilt een logo op uw poloshirt laten drukken, dan hoeft dat uw veiligheid niet te belemmeren. U hoeft alleen te zorgen dat het logo voldoet aan de eisen qua afmetingen, zodat de polo zijn certificering behoudt.

  Focus op comfort en functionaliteit

  De materialen voor alle hi-vis poloshirts van MASCOT zijn speciaal geselecteerd om u optimaal comfort, functionaliteit en bewegingsvrijheid te bieden. Een combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat het poloshirt slijtvast is en comfortabel zit op de huid. Een aantal van de hi-vis poloshirts van MASCOT heeft ventilatie onder de armen, terwijl elastische reflectoren ervoor zorgen dat u uw bewegingsvrijheid behoudt. Heeft u behoefte aan zakken, dan vindt u in ons assortiment ook poloshirts met zijzakken om bijvoorbeeld uw telefoon of bril in te bewaren. Deze functie is 's zomers ideaal, wanneer u vanwege de hoge temperaturen geen jas draagt.

  Combineer met fluorescerende accessoires

  Als u de voorkeur geeft aan een aansluitende pasvorm, kiest u hi-vis poloshirts met een moderne pasvorm. Houdt u meer van een ruimvallend model, dan heeft MASCOT ook poloshirts met klassieke pasvorm. Ongeacht het model dat u kiest, vindt u bij MASCOT talloze mogelijkheden om uw hi-vis shirt te combineren met fluorescerende broeken, shorts, driekwartbroeken en accessoires.