3/4 hi-vis-broeken

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Maten
Technologieën
Gebruiker
Collecties
Producten (3)
19049-711
MASCOT® ACCELERATE SAFE
4 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
17549-860
MASCOT® SAFE SUPREME
2 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
15549-860
MASCOT® SAFE SUPREME
7 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW

Op het gebied van veiligheid zou u geen concessies moeten doen. Als u werkt in zones met een hoog risico is het essentieel dat u zichtbaar bent voor uw omgeving. Bij MASCOT vindt u één van de grootste collecties gecertificeerde veiligheidskleding die op de markt is. Als u op zoek bent naar hi-vis-driekwartbroeken, dan vindt u hier een gevarieerde collectie in verschillende fluorescerende kleuren.

0ECA1B50-97F4-4CCF-8175-F6107AD15E8D - EN ISO 20471 Veiligheidskleding - Hi-vis oranje

Zichtbaarheid is veiligheid

De veiligheidskleding van MASCOT is goedgekeurd conform de internationale norm EN ISO 20471. Deze norm verdeelt veiligheidskleding onder in verschillende klassen, op basis van de grootte van het gedeelte van de kleding dat is bedekt met fluorescerende stof en reflectoren. Als u uw hi-vis driekwartbroeken combineert met een sweatshirt of jas van fluorescerende materialen, dan is het mogelijk om de hoogste veiligheidsklasse te realiseren. Dus als u kiest voor hi-vis driekwartbroeken, kunt u dezelfde totale veiligheidsklasse realiseren als met een lange broek.

Het alternatief voor warme dagen

Hi-vis driekwartbroeken zijn een goed alternatief voor lange hi-vis broeken als u werkt in hoge temperaturen. Een driekwartbroek zorgt voor goede ventilatie ronde de benen, maar u behoudt tegelijkertijd de prettige kniezakken en diverse zakken om dingen in op te bergen die u kent van uw lange veiligheidsbroek. De broekspijpen van de hi-vis driekwartbroeken van MASCOT zijn ergonomisch gevormd voor optimaal comfort en optimale bewegingsvrijheid.

Man & Vrouw - MASCOT® ACCELERATE SAFE Werkkleding

Innovatieve materialen voor ultiem comfort

Bij MASCOT zijn alle hi-vis driekwartbroeken in het assortiment gemaakt van innovatieve stoffen, zodat u verzekerd bent van optimale slijtvastheid en duurzaamheid. Alle zakken en details zijn uitgebreid getest in onze laboratoria en op echte werkplekken, zodat u precies de functies kunt kiezen die u tijdens uw werkzaamheden nodig heeft.