Thermo-onderbroeken

    Thermo-onderbroeken van MASCOT zijn onontbeerlijk als u in de winter gekleed wilt zijn op werken in de buitenlucht. De thermo-onderbroeken van MASCOT zijn perfect als onderste laag op het lichaam. Daar houden ze u warm en droog. Bij MASCOT kunt u kiezen uit verschillende soorten thermokleding met vochtafdrijvende eigenschappen. Zo kan vocht effectief worden afgevoerd. Daarnaast heeft het ondergoed isolerende eigenschappen waarmee uw lichaam goed op temperatuur kan blijven in de kou. De combinatie van isolerende en vochtafdrijvende eigenschappen verzekert u van maximaal comfort, hoeveel inspanning u in de loop van de dag ook levert. Als extra bescherming een vereiste is voor uw werk, kiest u de thermo-onderbroeken van MASCOT met meervoudige bescherming.

    De thermo-onderbroeken van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en pasvormen. Ze zijn ontworpen met aandacht voor comfort en grote bewegingsvrijheid. Ze zijn allemaal gemaakt van elastische materialen die goed op het lichaam zitten. Voor een bescherming die aanvoelt als een tweede huid kiest u een van de producten met multi-stretch. Deze zitten strak op de huid en ondersteunen al uw bewegingen. U vindt gegarandeerd een model dat aan uw wensen voldoet, ongeacht de tijd van het jaar.

    In het assortiment zitten thermo-onderbroeken van allerlei verschillende materialen met elk hun speciale eigenschappen. Thermo-onderbroeken met COOLMAX® zijn sneldrogend en zeer effectief in het afvoeren van vocht van het lichaam. Zo blijft u warm en droog. Voor het isolerende effect gebruikt MASCOT onder andere Thermax®, een isolerend, drielagig materiaal dat de warmte vasthoudt - ook in zeer koude omgevingen. Alle thermo-onderbroeken van MASCOT zijn gemaakt van flexibel en elastisch materiaal met een goede pasvorm. Zodoende zijn de thermo-onderbroeken geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

    Combineer een thermo-onderbroek vooral met een thermoshirt van MASCOT, zodat u van top tot teen warm blijft.