Polosweatshirts

    Bent u op zoek naar een trui die zowel functioneel als representatief is? Dan zijn Polosweatshirts van MASCOT de juiste keuze. Het unieke van Polosweatshirts is dat het zachte katoen ultiem comfort biedt, terwijl u er tegelijkertijd professioneel uitziet. Daardoor is het een perfecte trui voor als u niet alleen waarde hecht aan de pasvorm, maar ook aan uw uiterlijk.

    Bewegingsvrijheid staat voorop

    Met Polosweatshirts van MASCOT krijgt u een trui met hoog comfort en ultieme bewegingsvrijheid. Er is niets dat strak zit of irriteert. De functionele sweaters zijn gemaakt van een katoenmelange die vocht opneemt en lekker is om direct op de huid te dragen. In het assortiment vindt u zowel effen als meerkleurige polosweaters, zodat u er altijd een vindt die past bij de rest van uw werkkleding. Draag uw polosweater over een T-shirt in de overgangsmaanden of als isolerende laag onder een jas tijdens de koudere maanden. In de selectie Polosweatshirts van MASCOT vindt u gegarandeerd een model dat aan uw wensen voldoet.

    Vertegenwoordig uw bedrijf op de beste manier

    Een polosweater is ook ideaal als u werkt als monteur of servicemedewerker. Het kraagje zorgt voor een representatief uiterlijk zoals van een normale polo, maar zit aan een warmere trui met lange mouwen. Polosweatshirts kunnen ook zonder problemen binnen andere branches worden ingezet, of u nu werkt als zelfstandige professional of in de bouw of industrie. Als u graag een bedrijfslogo wilt, kunt u dat op de voor- en achterkant van een polosweater zetten. En om uw bril, pen of telefoon kwijt te kunnen, vindt u in het assortiment van MASCOT ook Polosweatshirts met borstzakken.