Hoodies

    MASCOT heeft een ruime keuze aan hoodies voor iedereen die graag comfortabele en functionele werkkleding draagt voor verschillende doeleinden. Een hoodie van MASCOT is uitermate geschikt als isolerende tussenlaag onder een jas als het echt koud is. De hoodies kunnen ook heel goed over een T-shirt worden gedragen als het zacht weer is. Bij MASCOT kunt u kiezen uit hoodies in verschillende uitvoeringen en materialen, en met verschillende functies.

    De hoodies van MASCOT hebben een ribboord onderaan en bij de polsen zodat ze altijd goed zitten. De capuchons van de truien zijn klassiek licht gevoerd, zodat u extra warm kunt blijven op frisse werkdagen.

    De hoodies van MASCOT zijn verkrijgbaar met en zonder rits. Als u een flexibele hoodie wilt die u gemakkelijk aan en uit kunt trekken, kiest u een hoodie met volledige rits. Op die manier kunt u uw werkkleding snel aanpassen wanneer de temperatuur gedurende de dag verandert. De hoodies zijn verkrijgbaar in effen en tweekleurige varianten. Daarnaast zijn er kleurrijke hoodies met prints waarmee u zich op het werk echt kunt onderscheiden. Dankzij het grote aantal kleuren zijn er ontelbare combinatiemogelijkheden met alle verschillende collecties.

    De hoodies van MASCOT zijn bijzonder lekker en comfortabel. De meeste truien zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Katoen absorbeert vocht en is zacht op de huid. Dankzij het polyester zijn de hoodies slijtvast.

    Als zichtbaarheid en veiligheid allesbepalend zijn tijdens uw werk, kunt u het beste een van de hoodies van MASCOT kiezen in fluorescerende kleuren die goedgekeurd zijn conform EN ISO 20471. De hoodies van fluorescerende materialen hebben ook reflectoren, waardoor u extra opvalt voor uw omgeving, ongeacht de hoek. Bij de fluorescerende hoodies zit polyester aan de buitenkant van de stof om de truien extra slijtvast en duurzaam te maken.