Werk T-shirts

  Als de warme lente- en zomermaanden voor de deur staan, kunt u niet zonder werk T-shirts van MASCOT. MASCOT heeft een groot aanbod praktische en slijtvaste werk T-shirts voor alle branches, die u zowel binnen als buiten kunt dragen.

  Bij MASCOT vindt u werk T-shirts in een grote verscheidenheid aan kleuren, designs en materialen. U kunt onder andere kiezen uit T-shirts met een ronde hals of V-hals, of met korte of lange mouwen. Bovendien zijn er niet alleen effen en tweekleurige T-shirts, maar ook T-shirts met modieuze prints. Er zijn veel verschillende designs zodat u precies het T-shirt kunt vinden dat past bij uw behoeften en voorkeuren.

  Slijtvaste en functionele T-shirts

  De werk T-shirts van MASCOT zijn gemaakt van uitvoerig geteste kwaliteitsmaterialen. Zo zijn er onder andere slijtvaste T-shirts van een stevige kwaliteit met antipilling waarbij de stof niet gaat pluizen. De MASCOT® ADVANCED-collectie heeft vochtafdrijvende en antibacteriële T-shirts. Deze zorgen op warme zomerdagen voor een goede lichaamstemperatuur doordat het materiaal vocht van het lichaam kan wegvoeren. Werk T-shirts van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen: klassiek, modern en slim-fit. Zo kunt u gemakkelijk een model vinden dat bij u past.

  Blijf zichtbaar en veilig

  Als u werk hebt waarbij u extra goed zichtbaar moet zijn, heeft MASCOT een aantal werk T-shirts in fluorescerende kleuren die goedgekeurd zijn conform de norm EN ISO 20471. Met deze fluorescerende T-shirts blijft u zichtbaar en veilig, ook op een warme werkdag.