Servicebroeken

    Werkt u in de montage, logistiek, onderhoud of in een magazijn? Dan heeft u vast en zeker veel zakken nodig voor gereedschap en schroeven, maar wilt u ook een lichte broek met een goede bewegingsvrijheid. Bij MASCOT vindt u een ruime selectie servicebroeken, waarbij de focus ligt op veel bewegingsvrijheid en een representatieve uitstraling.

    Functies aangepast aan het onderhoudsvak

    In het assortiment servicebroeken van MASCOT vindt u slijtvaste, comfortabele broeken met veel keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en functies. Het merendeel van de broeken heeft dijbeenzakken, zodat u ruimte heeft om alle dingen die u heeft meegenomen op te bergen. U vindt ook servicebroeken met telefoonzak, pennenzak en een zak die speciaal is gemaakt voor zaklampen. Wilt u uw ID-kaart eenvoudig en zichtbaar kunnen opbergen, dan vindt u ook servicebroeken met afneembare pashouder en D-ring. Voor extra zichtbaarheid is een aantal modellen uitgerust met reflectoreffecten waarmee u zelfs na het invallen van de duisternis zichtbaar bent voor uw omgeving.

    Bewegingsvrijheid is essentieel

    Ruimte om te beweging is essentieel voor mensen die in de onderhoudsbranche werken. Bij MASCOT vindt u servicebroeken van lichte, zachte twill, jeans van denim en broeken van ULTIMATE STRETCH. De combinatie van katoen en polyester in de twill biedt u de voordelen van een goed absorptievermogen, gecombineerd met slijtvastheid. Heeft u liever een broek die in alle opzichten elastisch is, kies dan voor ULTIMATE STRETCH, dat naast de unieke bewegingsvrijheid ook waterafstotend is. Ongeacht het model dat u kiest, bent u met servicebroeken van MASCOT verzekerd van een ergonomische pasvorm en uitgebreid geteste duurzaamheid.