Timmermanbroeken

    Als professional heeft u behoefte aan een slijtvaste en functionele broek die iedere denkbare uitdaging op de bouwplaats aankan. Bij MASCOT vindt u een ruime selectie werkbroeken met knie- en spijkerzakken, zodat u gegarandeerd de juiste kleur en pasvorm krijgt die past bij u en uw bedrijfsprofiel.

    Kies zelf de functies van uw voorkeur

    De werkbroeken van MASCOT zijn verkrijgbaar met talloze functies, zodat u precies die functies kunt kiezen die u nodig heeft. Uw keuze voor een werkbroek is onder andere afhankelijk van uw beroep en uw individuele behoeften. Heeft u gemakkelijk toegankelijke zakken nodig voor gereedschap en schroeven, kies dan werkbroeken met spijkerzakken. Vindt u het handig dat de spijkerzakken snel en eenvoudig losgemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld bij het in- en uitstappen uit een auto, dan vindt u bij MASCOT werkbroeken met eenvoudig afneembare spijkerzakken. Doet u regelmatig knielend werk, kies dan een broek met kniezakken voor een optimale bescherming van uw knieën. Naast de knie- en spijkerzakken krijgt u met een werkbroek van MASCOT een heleboel andere functionele zakken en details die allemaal bijdragen aan een effectievere werkdag.

    Innovatieve materialen

    Bewegingsvrijheid, veel comfort en uitgebreid geteste slijtvastheid zijn bij MASCOT de norm, ongeacht welke werkbroek u kiest. Slijtvastheid is belangrijk als u wilt voorkomen dat er gaten komen op de knieën en in de zakken. MASCOT gebruikt onder andere de materialen CORDURA® en Kevlar® ter versteviging van die plekken waar de meeste slijtage voorkomt. Wilt u een werkbroek die is gemaakt van een slijtvaste en prettige stofkwaliteit, bekijk dan onze broeken van sterke twill of canvas. Voor ultieme bewegingsvrijheid kiest u voor een broek van stretchstof of met stretchpanelen die tevens extreem slijtvast zijn. Voor mensen die onder alle weersomstandigheden buiten werken heeft MASCOT ook broeken van waterafstotende materialen.