Werkpoloshirts

    Een poloshirt is een populaire keuze als u een professionele uitstraling wilt combineren met veel bewegingsvrijheid. MASCOT heeft een ruim assortiment werkpoloshirts, die zowel geschikt zijn voor mensen met een beroep, waarbij ze stevige kleding moeten dragen, als voor mensen die op kantoor of in een magazijn werken.

    Werkpolo's voor alle beroepen

    Stelt uw bedrijf specifieke eisen aan kleur, pasvorm of veiligheid? Met de ruime selectie werkpolo's van MASCOT is het eenvoudig om een poloshirt te vinden dat voldoet aan de voorkeuren van elke medewerker. Bij ons vindt u werkpoloshirts met dames- en herenpasvorm en in wel 24 verschillende kleuren per model. Wilt u voor uw bedrijf een specifieke kleur, neemt u dan contact op met MASCOT, zodat we de mogelijkheden om een speciale bestelling te plaatsen kunnen bespreken. Heeft u een beroep waarbij u extra zichtbaar moet zijn, dan vindt u bij MASCOT ook een selectie werkpoloshirts met verschillende fluorescerende kleuren. In combinatie met een broek, shorts of driekwartbroek van hi-vis, kunt u met een hi-vis poloshirt een hogere veiligheidsklasse realiseren.

    Uitgebreid geteste materialen

    Bij MASCOT staan comfort, pasvorm en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze werkpoloshirts zijn daarom allemaal gemaakt van de beste, op kwaliteit geteste materialen, zodat u een poloshirt koopt dat prettig is om te dragen en dat jarenlang meegaat. Alle werkkleding in ons assortiment is ’tested to work’, zodat u zeker weet dat de pasvorm, functies en duurzaamheid zijn getest in zowel het laboratorium als op de daadwerkelijke werkplekken. U vindt werkpoloshirts van verschillende kwaliteiten stof, al naar gelang uw wensen. Heeft u een beroep met een hoog activiteitsniveau, kies dan onze werkpolo's met CoolDry. CoolDry is een extreem sneldrogend en vochtafdrijvend materiaal, dat ervoor zorgt dat u de gehele werkdag droog blijft.