Overbroeken

    Bij MASCOT vindt u een selectie overbroeken die handig zijn om buiten te kunnen werken bij alle weersomstandigheden. Met overbroeken van MASCOT bent u goed beschermd tegen regen, wind en natte sneeuw. Als u buiten werkt, kan het al snel nodig zijn om uw werkkleding aan het weer aan te passen. Overbroeken zijn een voor de hand liggende keuze omdat u ze snel en gemakkelijk over uw werkbroek kunt aantrekken.

    Ademende, wind- en waterdichte broeken

    Alle overbroeken van MASCOT zijn wind- en waterdicht met getapete naden. De broeken zijn gecertificeerd conform de neerslagnorm EN 343 zodat u verzekerd bent van een optimale bescherming tegen de regen. De broeken hebben bovendien een ademend vermogen, wat belangrijk is als u lichamelijk werk verricht in een koude omgeving. Zo kan overtollig vocht worden afgevoerd en blijft u profiteren van hoog comfort. Als het voor uw werk belangrijk is dat u goed zichtbaar bent voor uw omgeving, dan heeft MASCOT ook overbroeken in fluorescerende kleuren met reflectoren. De overbroeken zijn goedgekeurd conform de veiligheidsnorm EN ISO 20471. Zo weet u zeker dat u de hele werkdag goed zichtbaar en veilig blijft.

    Functionaliteit staat centraal

    In de collectie van MASCOT vindt u overbroeken met een aantal praktische functies en details die uw werkdag gemakkelijker maken. De broeken hebben verschillende functionele details zoals een duimstokzak en hamerlus, zodat uw gereedschap binnen handbereik is. Er zijn ook overbroeken met kniezakken voor optimale bescherming van uw knieën, ook wanneer u snel een broek over uw gewone werkbroek moet aantrekken om u te beschermen tegen weer en wind. De broeken hebben langs de pijpen bovendien een extra lange rits met stormflap waardoor u de broek gemakkelijk over laarzen kunt aantrekken.