Werkkleding met uw merk

  Herkenbaarheid en representativiteit zijn cruciaal voor de profilering van uw bedrijf. Met werkkleding in de bedrijfskleuren versterkt u de identiteit en naamsbekendheid van uw bedrijf, want uw werknemers zijn duidelijk te herkennen voor de klanten. Het maakt niet uit of u een kleur kiest op basis van uw beroep, uw sector of de bedrijfstraditie, bij MASCOT hebben wij de oplossing die u zoekt.

  Werkkleding met uw merk - Mannen & Vrouwen

  Een kleur voor elke sector

  Bij MASCOT hebben we werkkleding in een breed kleurenpalet. In het submenu kunt u het assortiment rangschikken op kleur, om de stijl te vinden die bij uw beroep of bedrijfsidentiteit past. Zoek werkkleding in kleuren zoals zwart, lichtgrijs, koningsblauw, groen, rood, wit, marineblauw en kaki, of in moderne tinten zoals petroleumblauw, grasgroen en antraciet. Als u veiligheidswerkkleding in goed zichtbare kleuren nodig hebt, is het assortiment van MASCOT verkrijgbaar in fluorood, -geel en -oranje. Ook combinaties van twee kleuren zijn mogelijk.

  KorenblauwMarineblauwGroenRoodKhakiGrijsWitZwartHi-vis oranjeHi-vis geelHi-vis rood

  Eén identiteit voor klanten en werknemers

  Uniforme werkkleding met uw merk is belangrijk voor uw bedrijfsidentiteit, zowel naar de werknemers als naar de klanten toe. Zorg voor teamspirit onder uw werknemers met uniforme werkkleding voor de verschillende beroepen en functies. Als u in ons standaardassortiment van 24 kleuren niet de schakering vindt die u zoekt, kunt u bij MASCOT een speciale bestelling plaatsen in precies de kleur die u wenst. Onder Speciale bestellingen vindt u hier meer informatie over. Om hun merkzichtbaarheid te verhogen voor huidige en potentiële klanten, kiezen veel bedrijven ervoor om hun logo op hun werkkleding te laten drukken en/of borduren. Onder Logo opdrukken vindt u hier meer informatie over. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van MASCOT of uw distributeur.