Kinderbroeken

    Kinderen hebben broeken nodig waar ze goed in kunnen bewegen en die slijtvast zijn op de knieën. De kinderbroeken van MASCOT zijn onder andere verkrijgbaar in ultieme stretchstof waardoor ze flexibel zitten bij het spelen en bewegen en ook nog eens waterafstotende finish hebben. In een kinderbroek van MASCOT kunnen ze zich helemaal laten gaan in een natte speeltuin en lekker op hun knieën kruipen. De kinderbroeken van MASCOT zijn ideaal voor kleine klussers. Ze kunnen hun speelgoedgereedschap namelijk bewaren in de praktische zakken terwijl ze hun klustalenten ontplooien.

    Pasvorm, details en materialen

    De broeken voor kinderen van MASCOT hebben ergonomisch gevormde broekspijpen, het materiaal heeft een laag gewicht en de zakken zijn in het ontwerp geïntegreerd. Al deze details zorgen ervoor dat je de stof haast niet voelt op de huid. Verder hebben de knieën van de broek verstevigingen van CORDURA®, dat zeven keer zo sterk is als katoen. Enkele van de broeken voor kinderen van MASCOT hebben ook opdruk en reflecterende effecten, waardoor ze er cool uitzien.

    Broeken voor het hele gezin

    U kunt het hele gezin een broek van MASCOT geven. De broeken voor kinderen zijn de evenknie van de broeken voor mannen en vrouwen, waardoor kinderen op hun vader en moeder kunnen lijken, bijvoorbeeld wanneer ze willen helpen in de tuin of op de werkplaats. Combineer een broek voor kinderen met een trui of jas voor kinderen van MASCOT, en laat uw kind zich een kleine klusser voelen.