Kinderbroeken

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Technologieën
Gebruiker
Collecties
Producten (2)
18979-311
MASCOT® ACCELERATE
3 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Kind - Pictogram
18990-231
MASCOT® ACCELERATE
3 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Kind - Pictogram

Kinderen hebben broeken nodig waar ze goed in kunnen bewegen en die slijtvast zijn op de knieën. De broeken voor kinderen van MASCOT zijn onder andere verkrijgbaar in stretchstof met rek in vier richtingen waardoor ze flexibel zitten bij het spelen en bewegen, terwijl ze ook een waterafstotende finish hebben. In een broek voor kinderen van MASCOT kunnen ze zich helemaal laten gaan in een natte speeltuin en lekker op hun knieën kruipen. De broeken voor kinderen van MASCOT zijn ideaal voor kleine klussers. Ze kunnen hun speelgoedgereedschap namelijk bewaren in de praktische zakken terwijl ze hun klustalenten ontplooien.

Kinderen - Trui & Broek - MASCOT® ACCELERATE

Pasvorm, details en materialen

De broeken voor kinderen van MASCOT hebben ergonomisch gevormde broekspijpen, het materiaal heeft een laag gewicht en de zakken zijn in het ontwerp geïntegreerd. Al deze details zorgen ervoor dat je de stof haast niet voelt op de huid. Verder hebben de knieën van de broek verstevigingen van CORDURA®, dat zeven keer zo sterk is als katoen. Enkele van de broeken voor kinderen van MASCOT hebben ook opdruk en reflecterende effecten, waardoor ze er cool uitzien.

Broeken voor het hele gezin

U kunt het hele gezin een broek van MASCOT geven. De broeken voor kinderen zijn de evenknie van de broeken voor mannen en vrouwen, waardoor kinderen op hun vader en moeder kunnen lijken, bijvoorbeeld wanneer ze willen helpen in de tuin of op de werkplaats. Combineer een broek voor kinderen met een trui of jas voor kinderen van MASCOT, en laat uw kind zich een kleine klusser voelen.

Man, Vrouw & Kinderen - MASCOT® ACCELERATE