Gereedschapsvesten

    Een gereedschapsvest is een essentieel kledingstuk als u uw gereedschap altijd bij de hand wilt hebben. Werkt u bijvoorbeeld op een steiger, op het dak of ver bij de auto vandaan, dan hoeft u niet steeds heen en weer te lopen om gereedschap te halen. Als het voor u handig is om uw gereedschap op het lichaam te dragen, dan heeft MASCOT een selectie gereedschapsvesten voor u.

    De gereedschapsvesten van MASCOT hebben veel goede zakken en lussen voor allerlei zaken. De borst- en voorzakken zijn op vrijwel alle modellen verstevigd met CORDURA®, wat zorgt voor extra hoge slijtvastheid onder in de zakken. De borstzakken zijn bovendien voorzien van een klep met magneetsluiting zodat u gemakkelijk bij de inhoud kunt. Alle gereedschapsvesten van MASCOT hebben minimaal één hamer- en gereedschapslus.

    Alle modellen hebben spijkerzakken met veel verschillende vakken en houders. De spijkerzakken zijn van slijtvast CORDURA®, en de zakken die bedoeld zijn voor messen, schroevendraaiers en ander spits gereedschap zijn verstevigd met Kevlar®, wat de stof steekwerend maakt. In de spijkerzakken zitten uiteraard ook vakken die bedoeld zijn voor spijkers. Vanwege het gewicht van al het gereedschap zijn sommige gereedschapsvesten extra dik op de schouders om de druk daar te verminderen. Zo kunt u zich bewegen zonder dat het vest schuurt.

    De gereedschapsvesten die niet fluorescerend zijn, hebben gaasmateriaal op bijvoorbeeld de rug. Zodoende vormen ze geen extra laag kleding en zijn ze ook geschikt voor warm weer. Wanneer u behoefte hebt aan zichtbaarheid, heeft MASCOT ook gereedschapsvesten in Hi-Vis-uitvoering. Het oppervlak van deze vesten is behandeld met vuilafstotend Teflon® om de stof schoon te houden zodat u langer zichtbaar blijft.