Transfers en borduren

  Overweegt u om het bedrijfslogo en/of de namen van de werknemers op de werkkleding te drukken of te borduren? Een zichtbaar logo op de kleding kan een groot verschil maken voor het bedrijf. De herkenbaarheid van het bedrijf zal toenemen wanneer werknemers een logo dragen. Zij vertegenwoordigen het bedrijf met het werk dat ze uitvoeren. Door een logo of bedrijfsnaam verbinden huidige en potentiële klanten uw bedrijf sneller met uw professionaliteit en service. Tevens kunnen logos een waardevolle herkenningsfactor zijn voor een bedrijf om van onbekend naar gerenommeerd te gaan.

  Uw eigen ontwerp - Bedrijfslogo

  Maak de werkplek zichtbaar door bedrijfsnaam en logo

  Bij MASCOT kan bedrukken en borduren een integraal onderdeel van de bestelling van werkkleding uitmaken. Welke bestelvorm u ook kiest, het is gemakkelijk om het bedrukken en/of borduren van een logo aan uw bestelling toe te voegen. Bedrukken en borduren worden opgenomen in hetzelfde proces als het orderpicken in het volautomatische magazijn.

  Transfers - MASCOT® WORKWEAR

  Transfers

  • Goed voor kleine details
  • Goed voor geleidelijke overgang van kleuren
  • Goed voor waterdichte kleding

  Transfers zorgen voor een scherp en gedetailleerd resultaat met een goede duurzaamheid. Met transfers kunt u uw logo van alle gewenste kleuren voorzien en het is zelfs mogelijk om logo’s met een geleidelijke kleurovergang te creëren. Het wordt afgeraden om transfers op gebreide producten en fleece te drukken. Daarentegen zijn transfers zeer geschikt voor waterdichte werkkleding.

  Borduren - MASCOT® WORKWEAR

  Borduren

  • Uiterst duurzaam
  • Zeer was- en lichtbestendig
  • Geschikt voor gebreide producten en fleece

  Met borduren krijgt u een mooi en exclusief resultaat dat lang meegaat. Omdat het motief uit textiel bestaat, blijven de kleur en de vorm behouden, zelfs na veelvuldig wassen en blootstelling aan licht. U kunt uw logo in maximaal 12 verschillende kleuren laten borduren en kiezen uit 300 kleuren. Borduren is uitermate geschikt voor gebreide producten en fleece, maar omdat borduurnaalden de stof perforeren, wordt het afgeraden voor waterdichte kleding.

  Plaats en grootte

  De producten van MASCOT hebben een ideale locatie voor een logo of naam. De locatie van een logo wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar waar het logo het langst mee gaat en dat het product niet beschadigd wordt bij het aanbrengen van het logo. De foto’s tonen typische logoplaatsen op de MASCOT® Dresden en MASCOT® Mannheim. Houd er rekening mee dat deze locaties niet op alle producten van toepassing zijn. Voor elke locatie (op elk product) geldt een maximale grootte voor het logo. Dit garandeert de kwaliteit van uw logo en de duurzaamheid van het product.

  Werkjas & Werkbroeken - Plaats en grootte - MASCOT

  Typische locaties van logo's en tekst op MASCOT® Dresden en MASCOT® Mannheim. Houd er rekening mee dat deze locaties niet van toepassing zijn op alle producten.

  Oplossingen voor elk product

  Het is mogelijk om logo's te laten drukken of borduren op alle werkkleding van MASCOT. Er wordt bijvoorbeeld een rekbaar transfer gebruikt op producten met stretch. Dit zorgt ervoor dat het logo intact blijft wanneer het product wordt uitgerekt. Producten die niet kunnen worden bedrukt, kunnen worden geborduurd. MASCOT biedt diverse soorten transfers in verschillende prijsklassen. Een transfer van goede kwaliteit zorgt voor een optimaal resultaat dat bovendien lang mee gaat.

  Borduren - FALCK

  Uw eigen ontwerp

  Er is veel mogelijk als het gaat om het ontwerp van een logo. MASCOT adviseert dat u of uw MASCOT-dealer het logobestand naar MASCOT verzendt. MASCOT kan dan eenvoudig uw bedrijfslogo zonder wijzigingen op werkkleding laten aanbrengen.

  Als u vragen hebt, neemt dan contact op met de klantenservice van MASCOT of met uw MASCOT-dealer.

  Fluorescerende werkkleding

  Let op: om de veiligheidscertificering te behouden, zijn er voor fluorescerende veiligheidskleding aparte specificaties voor de grootte van het logo van toepassing. Uw MASCOT-dealer kan u hierover adviseren.