Werkoveralls

    Heeft u werkkleding nodig die u kan beschermen tegen kou en vuil, dan kan MASCOT u daarbij helpen. U vindt een ruime selectie slijtvaste en functionele werkoveralls die onder veel werkomstandigheden gebruikt kunnen worden. Met de werkoveralls van MASCOT bent u van top tot teen beschermd en voorkomt u tegelijkertijd dat uw werkkleding bij uw middel omhoog kruipt als u bijvoorbeeld voorovergebogen werkt. Of u nu binnen of buiten werkt, MASCOT heeft gegarandeerd een overall die bij uw behoeften past.

    Varianten voor alle bedrijfstakken

    MASCOT heeft veel verschillende varianten van werkoveralls voor verschillende bedrijfstakken en werkomstandigheden. Bij ons vindt u zowel niet-gevoerde overalls, winteroveralls als hi-vis overalls. In ons assortiment vindt u ook een overall met meervoudige bescherming die antistatisch en vlamvertragend is en beschermt tegen zuur. Heeft u bijvoorbeeld een overall nodig die u warm en droog kan houden, dan is een wind- en waterdichte winteroverall aan te bevelen. In ons assortiment vindt u ook werkoveralls die zijn ontworpen van licht materiaal en die daardoor bijzonder geschikt zijn voor werkzaamheden in warme omgevingen.

    Functionaliteit in alle werksituaties

    Alle werkoveralls van MASCOT worden gekenmerkt door een hoge functionaliteit. De werkoveralls hebben verschillende details en functies die ervoor zorgen dat er voor iedereen een overall te vinden is, ongeacht uw wensen. U vindt een aantal praktische zakken, zoals borstzakken, voorzakken, binnenzakken en bovenbeenzakken voor het opbergen van gereedschap en andere persoonlijke eigendommen. U kunt ook werkoveralls met kniezakken kiezen, zodat u uw knieën kunt beschermen en u een hoog comfort ervaart gedurende de werkdag.